Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Τον Μάιο δημοπρατείται το έργο των ασφαλτοστρώσεων της Νάουσας

Για τις 9 Μαΐου ορίστηκε η δημοπρασία του έργου των ασφαλτοστρώσεων στην πόλη της Νάουσας. Το έργο έχει προϋπολογισμό 835.000 ευρώ και αφορά παρέμβαση αλλαγής τάπητα στις οδούς Βενιζέλου, Ζαφειράκη, Στεφάνου Δραγούμη, Καραβαγγέλη, Γεννηματά, Αγίου Αθανασίου, Βύρωνος Χρ. Λαναρά, Θεοφίλου, Κοραή και Στουγιαννάκη.

Στις 11 του ίδιου μήνα θα γίνει η δημοπρασία του έργου συντήρησης του πολιτιστικού κέντρου στη Σχολή Αριστοτέλη, προϋπολογισμού 93.000 ευρώ.

 

Όπως είπε στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου ο δήμαρχος Νίκος Κουτσογιάννης, έχουν ολοκληρωθεί τα έργα. Στο δρόμο από Γιαννακοχώρι για Ροδοχώρι με πλήρη αποκατάσταση του δρόμου, το έργο στη Ράμνιστα προς Λευκάδια όπου έπεται η διαγράμμιση και η οδός Καραϊσκάκη, σφαγεία προς Στράντζα με τα τοιχία αντιστήριξης. Επόμενα έργα που αναμένεται σύντομα να ολοκληρωθούν, σύμφωνα με τον δήμαρχο, είναι η ανάπλαση του σιδηροδρομικού σταθμού και η παιδική χαρά στην Πλατεία Ειρήνης.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Απόφαση χορήγησης έγκρισης συμμετοχής πωλητών στην Θρησκευτική Εμποροπανήγυρη της Κοιμήσεως της Θεοτόκου του Δήμου Αλεξάνδρειας για το χρονικό διάστημα από 13 έως 17 Αυγούστου 2026

Εγκρίνει τη χορήγηση έγκρισης συμμετοχής στην Θρησκευτική Εμποροπανήγυρη της Κοιμήσεως της Θεοτόκου του Δήμου Αλεξάνδρειας για το χρονικό διάστημα από

Διαβάστε περισσότερα »

Μέτρα Πυροπροστασίας και Πρόληψης Δασικών Πυρκαγιών κατά την Αντιπυρική Περίοδο

Σε συνέχεια της συνεδρίασης του Συντονιστικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης σε επίπεδο Μακεδονίας – Θράκης, με τη συμμετοχή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]