Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Αιγές: Εκεί όπου βλέπεις και νιώθεις την ιστορία!

Εντυπωσιασμένη από τα όσα αντίκρισε στους βασιλικούς τάφους των Αιγών ήταν η επίτροπος Περιφερειακής Πολιτικής της Ε.Ε. Corina Cretu, την περασμένη Παρασκευή. Η Ρουμάνα πολιτικός δεν έκρυβε τον θαυμασμό και τη συγκίνησή της σε όλη τη διάρκεια της ξενάγησης. Χαρακτήρισε το στέγαστρο των βασιλικών τάφων «κόσμημα στην ιστορία της Ευρώπης» και πρόσθεσε πως «ακόμη πιο σημαντικό από το να διαβάζεις ιστορία, είναι να βλέπεις και να νιώθεις την ιστορία»!

Στη φωτογραφία, η κ. Cretu με τον περιφερειάρχη Απόστολο Τζιτζικώστα και τους περιφερειακούς συμβούλους Νίκη Καρατζιούλα και Θεόφιλο Τεληγιαννίδη μπροστά στον τάφο του Φιλίππου.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

«Τζαρτζαρίστηκαν» Καλλίστρατος και Κορωνάς με αφορμή την παιδική στο ΔΑΚ Μακροχωρίου

Κατά την διάρκεια της συζήτησης των προ ημερησίας θεμάτων, στην χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας και μόλις πήρε τον

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]