Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Καλά νέα για το Νοσοκομείο της Νάουσας

Θετικές εξελίξεις για το νοσοκομείο Νάουσας και διαβεβαιώσεις για άμεση και μεσοπρόθεσμη στελέχωσή του με ιατρικό προσωπικό, επαναλειτουργία της Μαιευτικής Κλινικής και προμήθεια του Αξονικού Τομογράφου προαναγγέλλουν η βουλευτής Φρόσω Καρασαρλίδου και ο δήμαρχος Νίκος Κουτσογιάννης.

Μετά τη συνάντηση που είχαν με τον διοικητή της 3ης ΥΠΕ Γιώργο Κίρκο, δέχθηκαν διαβεβαιώσεις ότι μέσα στην εβδομάδα προσλαμβάνονται τρεις επικουρικοί γιατροί για την Παθολογική και Καρδιολογική κλινική. Σε περίπου ενάμιση μήνα ανοίγει ξανά η Μαιευτική κλινική και για τον λόγο αυτό προσλαμβάνονται δυο γυναικολόγοι και ένας παιδίατρος. Τον Ιούνιο προσλαμβάνονται και δύο μόνιμοι παθολόγοι. Τέλος, έχει ενταχθεί στο σχέδιο δράσης της ΥΠΕ η προμήθεια αξονικού τομογράφου για τη Νάουσα μέσω του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων. Μακάρι να τηρηθούν οι διαβεβαιώσεις!

(Για το θέμα αυτό η βουλευτής Φρόσω Καρασαρλίδου θα φιλοξενηθεί σήμερα το πρωί στον «Άκου 996» στην εκπομπή της Σοφίας Γκαγκούση, στις δέκα).

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Δημόσιες ευχαριστίες  φιλοζωικών φορέων στον υπαστυνόμο Α’ Γεώργιο Τρούπκο

Ευχαριστήρια επιστολή προς τον υπαστυνόμο Α’ Γεώργιο Τρούπκο απέστειλαν τέσσερις φιλοζωικοί φορείς για την υπόθεση κακοποίησης 68 σκύλων στην Αλεξάνδρεια

Διαβάστε περισσότερα »

Τρίτη και 13 η επιστροφή της Περιφερειάρχη, βάζει τέλος στα σενάρια διαδοχής

Έξι εβδομάδες απουσίας ήταν αρκετές για να φουντώσουν τα σενάρια διαδοχής της Αθηνάς Αηδονά στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Η επιστροφή

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]