Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Μέρες γαλλικού σινεμά

Μέρες παλιάς κινηματογραφικής λέσχης θύμισε η Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών την πρώτη βραδιά του 3ήμερου Φεστιβάλ Γαλλικού Κιν/φου που διοργανώνεται για 12η χρονιά, από την Ένωση Καθηγητών Γαλλικής Δημόσιας Εκπ/σης και την ΚΕΠΑ Δήμου Βέροιας.

Οι ταινίες κέρδισαν το ενδιαφέρον του κοινού (χθες προβλήθηκε η εξαιρετική ταινία Το λιμάνι της Χάβρης) το οποίο γεμίζει την αίθουσα τιμώντας το γαλλικό σινεμά. Απόψε οι προβολές λήγουν με «Σεζάρ και Ροζαλία», με Ρόμι Σνάϊντερ και Υβ Μοντάν.

Το βράδυ της Κυριακής μετά την πρώτη προβολή δόθηκε και μία μικρή δεξίωση με κρασάκι στο φουαγιέ της Στέγης!

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Στρατιωτικοί ζητούν ένταξη στα βαρέα και ανθυγιεινά για ειδικές υπηρεσίες

Η Πανελλαδική Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών (ΠΟΕΣ) καλεί το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας να επεκτείνει την ένταξη στα Βαρέα και Ανθυγιεινά Επαγγέλματα

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]