Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Ενεργοποίηση νέας ρύθμισης για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές προς τα ασφαλιστικά ταμεία

Την πρόθεση της κυβέρνησης να προχωρήσει στην ενεργοποίηση νέας ρύθμισης για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές προς τα ασφαλιστικά ταμεία, επανέλαβε χθες ο υφυπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης, Τάσος Πετρόπουλος, ο οποίος παραβρέθηκε στο διοικητικό συμβούλιο του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Αθήνας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΒΕΑ, ο κ. Πετρόπουλος ανακοίνωσε ότι αναζητείται λύση για όσους ασφαλισμένους επιβαρύνονται υπέρμετρα από τις ασφαλιστικές εισφορές που τους επιβλήθηκαν με βάση το εισόδημά τους το 2015 και δεν ανταποκρίνονται στη σημερινή πραγματικότητα. Ο κ. Πετρόπουλος επισήμανε ακόμη, ότι εξετάζεται η καταβολή μέρους των ασφαλιστικών εισφορών κάθε μήνα με χαμηλότερες επιβαρύνσεις, εωσότου υποβληθούν και εκκαθαριστούν οι φορολογικές δηλώσεις για το 2016.

Ο υφυπουργός ζήτησε από τα μέλη του ΒΕΑ να συμβάλουν στην εκστρατεία ενημέρωσης για τον Ενιαίο Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης και να καταβάλουν τις ασφαλιστικές τους εισφορές, που είναι για την πλειοψηφία των ελευθέρων επαγγελματιών χαμηλότερες, για να μην υπάρξουν νέες περικοπές στις συντάξεις.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Αρθρο του Γρηγόρη Δημητριάδη – Όταν οι άνθρωποι κατέστρεφαν βιβλία, η ανθρωπότητα βυθιζόταν στο σκοτάδι

Πίσω από το θαυμαστό οικοδόμημα της Τεχνητής Νοημοσύνης βρίσκεται μια πρωτοφανής επιχείρηση συγκέντρωσης του ανθρώπινου πνευματικού κεφαλαίου Η καταστροφή βιβλίων

Διαβάστε περισσότερα »

Β΄ φάση δηλώσεων προτίμησης σχολικών μονάδων για προσωρινούς αναπληρωτές στις ΕΠΑΣ Μαθητείας της ΔΥΠΑ για το σχολικό έτος 2026–2027

Η Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) καλεί τα ενταγμένα μέλη του Μητρώου Εκπαιδευτικών για τις Επαγγελματικές Σχολές (ΕΠΑΣ) Μαθητείας να υποβάλουν

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]