Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
Την Τρίτη 28 Απριλίου στη Στέγη Συναυλία Χορωδίας και  Χοροθεατρικής ομάδας του 4ου Γυμνάσιου Βέροιας για την ΑΓΑΠΗ

Την Τρίτη 28 Απριλίου στη Στέγη Συναυλία Χορωδίας και Χοροθεατρικής ομάδας του 4ου Γυμνάσιου Βέροιας για την ΑΓΑΠΗ

Την Τετάρτη 29 Απριλίου στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας Παρουσιάζεται το βιβλίο  του Βαλάντη Παπαγεωργίου  «Το Μακεδονικό Ζήτημα και η πολιτική των Μεγάλων Δυνάμεων μέσα από τον Βρετανικό Τύπο»

Την Τετάρτη 29 Απριλίου στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας Παρουσιάζεται το βιβλίο του Βαλάντη Παπαγεωργίου «Το Μακεδονικό Ζήτημα και η πολιτική

ΚΥΡΙΑΚΗ  24 ΜΑΪΟΥ 2026       Το μπαλέτο «Δον Κιχώτης», από το Κρατικό Θέατρο του Νόβι Σαντ Σερβίας, στον Χώρο Τεχνών, με 35 χορευτές επί σκηνής

ΚΥΡΙΑΚΗ  24 ΜΑΪΟΥ 2026   Το μπαλέτο «Δον Κιχώτης», από το Κρατικό Θέατρο του Νόβι Σαντ Σερβίας, στον Χώρο Τεχνών, με 35 χορευτές

Την Πέμπτη 30 Απριλίου, στο φουαγιέ της Στέγης Παρουσιάζεται το βιβλίο  «Αλάτι Χοντρό», του δικηγόρου και συγγραφέα Μιχάλη Τοπαλίδη

Την Πέμπτη 30 Απριλίου, στο φουαγιέ της Στέγης Παρουσιάζεται το βιβλίο «Αλάτι Χοντρό», του δικηγόρου και συγγραφέα Μιχάλη Τοπαλίδη

Χορούς και τραγούδια από τα ημαθιώτικα Πιέρια, δίδαξε ο Γιάννης Τσιαμήτρος σε σεμινάριο στη Λευκάδα

Χορούς και τραγούδια από τα ημαθιώτικα Πιέρια, δίδαξε ο Γιάννης Τσιαμήτρος σε σεμινάριο στη Λευκάδα

Την Δευτέρα 27 Απριλίου στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας Παρουσιάζεται το νέο βιβλίο της Χάιδως Μπατσαρά-Τζήκα, «Τα Πρώτα μου Ποιήματα»

Την Δευτέρα 27 Απριλίου στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας Παρουσιάζεται το νέο βιβλίο της Χάιδως Μπατσαρά-Τζήκα, «Τα Πρώτα μου Ποιήματα»

Το Σάββατο 25 Απριλίου 2026 Περίπατος βιβλίου με τον Μάκη Δημητράκη και το «Ηλιοτρόπιο»

Το Σάββατο 25 Απριλίου 2026 Περίπατος βιβλίου με τον Μάκη Δημητράκη και το «Ηλιοτρόπιο»

[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Το “δουλευόμαστε” του περιφερειάρχη

Αίσθηση έκανε η σκληρή τοποθέτηση του περιφερειάρχη Απόστολου Τζιτζικώστα στη βασιλόπιτα του Επιμελητηρίου το περασμένο Σάββατο. Επικαλούμενος δηλώσεις που άκουσε στο ραδιόφωνο κατά την έλευσή του στη Βέροια (και όχι την προηγηθείσα τοποθέτηση του τέως υπουργού Μάρκου Μπόλαρη), ο κ. Τζιτζικώστας δήλωσε με πόνο ψυχής, όπως είπε, ότι στη χώρα αυτή… δουλευόμαστε! «Κάποιοι που συμμετείχαν σε κυβερνήσεις, οι ίδιοι και οι ίδιοι, αυτοί που παρέσυραν τον λαό, σήμερα προσπαθούν να μας πείσουν πως όλα τα γνωρίζουν.

Προσωπικά δεν το αντέχω, σηκώνω τα χέρια ψηλά» σημείωσε ο περιφερειάρχης, σχολιάζοντας ότι τελικά ως λαός μάς αρέσει να δουλευόμαστε ή το επιλέγουμε συνειδητά. Αργότερα, παρουσιάζοντας στοιχεία του τομέα της κτηνοτροφίας που καταστρέφουν τον κλάδο, ο κ. Τζιτζικώστας υπογράμμισε: «Να βγουν να μας πουν ότι τα κάναμε θάλασσα»!

Το βέβαιο είναι ότι η τοποθέτηση Τζιτζικώστα προκάλεσε την αντίδραση κάποιων από τους τέσσερις παριστάμενους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ (Μπόλαρης, Καρασαρλίδου, Ουρσουζίδης, Αντωνίου), που έκαναν λόγο για μονόλογο.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Μαρινάκης: Κανονικά στα ψηφοδέλτια της ΝΔ οι βουλευτές των οποίων ήρθη η ασυλία για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ

Κανονικά στα ψηφοδέλτια της ΝΔ θα βρίσκονται οι βουλευτές των οποίων ήρθη η ασυλία. Την απάντηση έδωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]