Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Με κέφι, χρώμα και Κόζα Μόστρα η έναρξη ης αποκριάς στη Νάουσα

Με πολύ κόσμο και κέφι ξεκίνησαν το απόγευμα της Τσικνοπέμπτης οι αποκριάτικες εκδηλώσεις του δήμου Νάουσας. Οι πολύ καλοί Κόζα Μόστρα στο κλείσιμο της βραδιάς έκαναν τη διαφορά σε σχέση με άλλες χρονιές, παίζοντας μάλιστα ένα κομμάτι μαζί με τα παιδιά της Φιλαρμονικής, που είχαν προηγηθεί στη σκηνή.

Το πρόγραμμα ξεκίνησε με χορευτικό salsa show και συνεχίστηκε με τη φιλαρμονική ορχήστρα. Την έναρξη του καρναβαλιού έκανε ο δήμαρχος Νίκος Κουτσογιάννης, ο οποίος βράβευσε και τις μαθήτριες Κάτια Θεοδωροπούλου και Ελεάννα Γκαντέ -από το 8ο και 9ο Δημοτικό σχολείο αντίστοιχα- με το βραβείο για τον «Νονό της Αποκριάς». 

Την παρουσίαση του προγράμματος ανέλαβαν με επιτυχία οι Δημήτρης Πάζος και Ελένη Ζαφείρκου.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Εκτός λειτουργίας για ένα τριήμερο υπηρεσία του e-ΕΦΚΑ λόγω αναβάθμισης

Προσωρινή αναστολή ανακοίνωσε ο e-ΕΦΚΑ της ηλεκτρονικής υπηρεσίας «Ατομικός Λογαριασμός Ασφάλισης», στο πλαίσιο της μετάβασης σε νέο Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]