Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Χωρίς τον Σιρίλ Καλί η Βέροια την Κυριακή στην Τούμπα

Αύριο το μεσημέρι θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία των παικτών της Βέροιας ενόψει του αγώνα της Κυριακής (17.15) με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Ο νέος προπονητής της βασίλισσας του βορά Ράτκο Ντόστανιτς προσπάθησε αυτές τις μέρες να βοηθήσει τους παίκτες κυρίως στον ψυχολογικό τομέα ώστε να πιστέψουν ότι η υπόθεση παραμονής στην κατηγορία είναι στα πόδια τους και ότι πρέπει στα επόμενα παιχνίδια να δίνουν τα πάντα ώστε η Βέροια να μαζέψει τους βαθμούς που χρειάζεται για να παραμείνει για μία ακόμη χρονιά στην Σούπερ Λίγκα. 

Σίγουρα έχουν μπροστά τους την Κυριακή μία πολύ δύσκολη αποστολή απέναντι στον ΠΑΟΚ αλλά το ζητούμενο είναι να παλέψουν και να διεκδικήσουν ό,τι καλύτερο. Στο παιχνίδι αυτό ο κ. Ντόστανιτς δεν θα έχει στη διάθεση του τον τιμωρημένο Σιρίλ Καλί ο οποίος θα εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής λόγο συμπλήρωσις τεσσάρων καρτών. Επίσης δεν είναι έτοιμος και ο Στέλιος Ηλιάδης που πρόσφατα αποκτήθηκε από τον Πανθρακικό ως ελεύθερος, ενώ ένα μικρό πρόβλημα που έχει ο Τόνι Κάλβο ίσως τον αφήσει εκτός αποστολής μια και ακολουθεί ένα δύσκολο παιχνίδι εντός έδρας με τον Ατρόμητο.   

Από κει μετά οι υπόλοιποι παίκτες είναι  στην διάθεση του κ. Ντόστανιτς και λίγο μετά το αυριανό χαλάρωμα θα ανακοινώσει την αποστολή για τον δύσκολο αγώνα με τον ΠΑΟΚ. 

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Α.Π.Σ. ΡΩΜΙΟΣ: Συγχαρητήρια στους Αλέξανδρο Σαπουντζή και Αθανάσιο Καραγεώργο για την επίσημη απονομή της Μαύρης Ζώνης 1ου Dan Jiu Jitsu

Ο Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος ΡΩΜΙΟΣ εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στους αθλητές Αλέξανδρο Σαπουντζή και Αθανάσιο Καραγεώργο για την επίσημη

Διαβάστε περισσότερα »

Παλαιμάχοι Βέροιας: Το ευχαριστήριο για τα Τρίκαλα, το “μπράβο” στον Παπανώτα και οι ευχές σε Μαραγκό – Βεργώνη

Ο Σύλλογος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών ΓΑΣ & ΠΑΕ Βέροια εκφράζει τις ευχαριστίες του για το φιλικό με την ομάδα των Τρικάλων,

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]