Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Ξεκινά η 6η χρωματιστή αποκριά I Love Naoussa στις “Τέσσερις Εποχές”

Ένα ολοκληρωμένο παραδοσιακό αποκριάτικο πρόγραμμα υλοποιεί προς τέρψη των θαμώνων του το ταβερνείο ΄Τέσσερις Εποχές΄ εδώ και έξι χρόνια. Με ακούσματα από όλες σχεδόν τις περιοχές της χώρας, ώστε να αγγίξει όλων τις ευαίσθητες χορδές και τα ακούσματα και να τους σηκώσει για ξέφρενο χορό! 

Το πρόγραμμα και φέτος είναι πλούσιο και εκρηκτικό, με χρώματα, γεύσεις και αρώματα! Με τον ζουρνά του Βαγγέλη Ψαθά σήμερα Τσικνοπέμπτη, αλλά και κρητικά, μακεδονίτικα, νησιώτικα, ηπειρώτικα, θρακιώτικα και άλλα παραδοσιακά ακούσματα από όλη την Ελλάδα τις υπόλοιπες μέρες.

Διαβάστε το αναλυτικό πρόγραμμα στη σχετική αφίσα.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Δήμος Αλεξάνδρειας: Κάλεσμα συμμετοχής πολιτιστικών συλλόγων στην 21η Γιορτή Πίτας το Σάββατο 24 Οκτωβρίου

Ο Δήμος Αλεξάνδρειας γνωστοποιεί ότι: «Μια εντελώς νέα, ανατρεπτική γαστρονομική και πολιτιστική εμπειρία σχεδιάζεται φέτος από τον Δήμο Αλεξάνδρειας. Η

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]