Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΗΜΑΘΙΑΣ (ΜΟΝΑΔΑ ΒΕΡΟΙΑΣ) – Διευκρινίσεις για «κακοήθη» δημοσιεύματα

Η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Ημαθίας ενημερώνει ότι  η δήθεν αναρτημένη στο Νοσοκομείο Βέροιας ανακοίνωση σχετικά με πληρωμή εξετάσεων καρδιοτοκογραφίας και εξαίρεση απ’ αυτή των Σύριων προσφύγων, που δημοσιοποίησαν διάφορες ιστοσελίδες, δεν αφορά το Νοσοκομείο Βέροιας, αποτελεί δε «κακοήθεια»  με μοναδικό προφανή στόχο την προώθηση φασιστικών και ρατσιστικών αντιλήψεων. 

Παρακολουθώντας κανείς τις αναρτήσεις του συγκεκριμένου blogspot police voice, αντιλαμβάνεται αμέσως ότι πρόκειται για ένα ηλεκτρονικό έντυπο που προωθεί φασιστικές αντιλήψεις και πιθανόν να είναι φερέφωνο της «Χρυσής Αυγής». 

  Στο Γ.Ν. Βέροιας και σε όλα τα δημόσια νοσοκομεία όλοι οι προσερχόμενοι λήπτες των υπηρεσιών υγείας αντιμετωπίζονται με τον δέοντα σεβασμό και την «ανθρωπιά» που χρειάζεται κάθε άνθρωπος ανεξαρτήτου φύλου, φυλής και χρώματος.

Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΑΥΡΟΓΙΩΡΓΟΣ

 

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Επιτυχόντες 10ου Ημαθιώτικου Μαθητικού Διαγωνισμού Β’ Φάσης Δημοτικών – «Στέλιος Μιόγλου»

            Το Σάββατο 16 Μαΐου 2026 διεξήχθη ο 10ος Ημαθιώτικος Μαθητικός Διαγωνισμός στα Μαθηματικά «Παιχνίδι και Μαθηματικά» για τους μαθητές 

Διαβάστε περισσότερα »

Την Παρασκευή 5 Ιουνίου Επιμελητήριο Ημαθίας: Ενημερωτική ημερίδα για τις δωρεάν ψηφιακές υπογραφές τριετούς διάρκειας στις επιχειρήσεις

Το Επιμελητήριο Ημαθίας, σε συνεργασία με την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδας (ΚΕΕΕ), διοργανώνει ενημερωτική ημερίδα με θέμα την παρουσίαση του

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]