Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

ΔΕΥΑΝ: Ρύθμιση οφειλών… αλλιώς νόμιμα μέσα!

Σε καταγραφή των οφειλετών σε όλο τον δήμο Νάουσας προχωρά η ΔΕΥΑΝ, θέλοντας “να εξασφαλίσει τη βιωσιμότητα της επιχείρησης, να εξασφαλίσει τη δυνατότητα αυτοχρηματοδότησης έργων τα οποία θα καλυτερέψουν την καθημερινότητα των κατοίκων, αλλά και θέλοντας να είναι δίκαιη απέναντι στους συνεπείς πολίτες” κατά δήλωση του προέδρου της Γιάννη Παρθενόπουλου. Ύστερα από την ολοκλήρωση της καταγραφής η ΔΕΥΑΝ θα προχωρήσει στην άσκηση των νόμιμων μέσων.

Ο πρόεδρος της επιχείρησης καλεί τους συμπολίτες να προσέλθουν στα γραφεία της ΔΕΥΑΝ και να κάνουν μια ρύθμιση στις δυνατότητες τους και στην οποία να είναι συνεπείς.

“Λυπάμαι που η προκλητική αδιαφορία μερικών μάς οδηγεί σε τέτοιου είδους κινήσεις, αλλά δεν μπορούμε να εθελοτυφλούμε και να μην λαμβάνουμε όλα τα μέτρα για τα οποία αργότερα μπορεί να κατηγορηθούμε ότι δεν κάναμε” αναφέρει ο κ. Παρθενόπουλος.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Τ.Ε ΗΜΑΘΙΑΣ του ΚΚΕ: Αλληλεγγύη στους πληγέντες παραγωγούς και αίτημα άμεσων ενεργειών του ΕΛΓΑ

Από την Τομεακή Επιτροπή Ημαθίας του ΚΚΕ, ανακοινώνονται τα εξής: «Η νέα καταστροφική χαλαζόπτωση που έπληξε τα Ριζώματα, καταστρέφοντας το

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]