Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Τρεις μέρες χωρίς νερό το Ροδοχώρι! Χωρίς ρεύμα λόγω βλάβης η πομόνα

Τρεις μέρες χωρίς νερό παραμένουν πολλά σπίτια στο Ροδοχώρι και στη Μεταμόρφωση, λόγω μη ηλεκτροδότησης της πομόνας πάνω από το χωριό, που μέχρι σήμερα δεν έχει εντοπιστεί για να αποκατασταθεί η βλάβη. Όπως μας είπαν κάτοικοι του Ροδοχωρίου, αναγκάζονται… να βράσουν και να λιώσουν χιόνι σε κατσαρόλες για να καλύψουν τις ανάγκες υγιεινής στα σπίτια τους.

Συνεργεία της ΔΕΔΔΗΕ βρέθηκαν και το Σάββατο στην περιοχή προσπαθώντας να λύσουν το πρόβλημα. Στο μεταξύ έχει αποκατασταθεί η βλάβη στην ηλεκτροδότηση του χωριού που προήλθε από βραχυκυκλώματα που προκαλούσαν πολλά πεσμένα δέντρα (από το βάρος του χιονιού) επάνω σε καλώδια.

 

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

ΚΗΦΗ Ριζωμάτων: Πρόληψη και συνεργασία στο επίκεντρο των δράσεων του Τμήματος Γ΄ Ηλικίας

Στο πλαίσιο της συνεχούς προσπάθειας για την προαγωγή της υγείας, την πρόληψη και την έγκυρη ενημέρωση των ηλικιωμένων, πραγματοποιήθηκε στο

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]