Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Δεν ικανοποιήθηκαν από τις απαντήσεις Αποστόλου οι αγρότες μετά τη συνάντηση στην Αθήνα

«Είχαμε μια διεξοδική και ζωηρή συζήτηση με εκπροσώπους του αγροτικού χώρου θα έλεγα απ’ όλη την Ελλάδα. Και βέβαια αντιλαμβάνεστε όταν ιδιαίτερα σε μια περίοδο που ο αγροτικός κόσμος αρχίζει και ζωηρεύει ήταν ουσιαστική γιατί πάνω απ’ όλα αυτό που προέχει είναι ο διάλογος, ένας διάλογος που μερικές φορές μπορεί να γίνεται και με εντάσεις, δεδομένου των προβλημάτων που υπάρχουν στον αγροτικό χώρο».

Με αυτά τα λόγια περιέγραψε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Βαγγέλης Αποστόλου τη σημερινή του συνάντηση με τους εκπροσώπους των αγροτών από όλη τη χώρα (μεταξύ αυτών και αγρότες των συλλόγων Αλεξάνδρειας και Νάουσας). Και πρόσθεσε: «Αλλά από τη δική μας πλευρά κατέστη σαφές ότι και αυτά που έχουμε κάνει στον αγροτικό χώρο από τις πληρωμές μέχρι τη διαχείριση των προγραμμάτων ανάπτυξης του αγροτικού χώρου μέχρι και αυτά που σχεδιάζουμε άμεσα τους επόμενους μήνες, εμείς πιστεύουμε ότι δημιουργούν μέσα στις συνθήκες κρίσης που βιώνουμε, ένα περιβάλλον που για τον αγροτικό χώρο είναι πολύ ιδιαίτερο σε σχέση με αυτά που βιώνει η υπόλοιπη κοινωνία. Από εκεί και πέρα είναι θέμα δικό τους πώς θα κινητοποιηθούν, τις μορφές που θα επιλέξουν, εμείς από τη δική μας πλευρά συνεχίζουμε ένα έργο που ήδη τουλάχιστον όλη η κοινωνία αντιλαμβάνεται ότι στον αγροτικό χώρο έχει φέρει πλέον ουσιαστικά αποτελέσματα».

Εκπρόσωποι των αγροτών τόνισαν στους δημοσιογράφους ότι ο υπουργός δείχνει πως «τα χέρια του είναι δεμένα από το μνημόνιο, υπάρχουν προθέσεις για ρυθμίσεις που όμως δεν ικανοποιούνται».

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Τ.Ε ΗΜΑΘΙΑΣ του ΚΚΕ: Αλληλεγγύη στους πληγέντες παραγωγούς και αίτημα άμεσων ενεργειών του ΕΛΓΑ

Από την Τομεακή Επιτροπή Ημαθίας του ΚΚΕ, ανακοινώνονται τα εξής: «Η νέα καταστροφική χαλαζόπτωση που έπληξε τα Ριζώματα, καταστρέφοντας το

Διαβάστε περισσότερα »

Καθορίστηκε το δίκτυο των αστικών και περιαστικών ΚΤΕΛ στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, με απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Μεταφορών, Γιώργου Κώτσηρα προχώρησε στον καθορισμό του δικτύου των δημόσιων

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]