Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Πληρώνει και περιοδεύει η ΕΒΖ

Στην πληρωμή σημαντικού μέρους των οφειλομένων προς τους τευτλοπαραγωγούς για το 2016 προχωρά αυτό το διάστημα η Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης, όπως είχε δεσμευτεί. Έως το τέλος Ιανουαρίου αναμένεται η πλήρης εξόφληση των παραγωγών για την φετινή καλλιεργητική περίοδο.

Συγκεκριμένα, δίνονται στους τευτλοπαραγωγούς 4 από τα 11 εκατ. ευρώ του 2016, χρήματα που θα εμφανιστούν στους λογαριασμούς των παραγωγών το αργότερο την πρώτη εργάσιμη του νέου έτους.

Παράλληλα, εντός του αμέσως επόμενου διαστήματος, η διοίκηση της ΕΒΖ ξεκινά περιοδεία σε διάφορες περιοχές προκειμένου να έχει συναντήσεις με τευτλοπαραγωγούς. Ειδικότερα, θα υπάρξουν επισκέψεις αρχικά στην περιοχή της Ημαθίας, της Πέλλας και της Θεσσαλονίκης.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Οι Ενεργοί Πολίτες Αλεξάνδρειας, στηρίζουν τις δράσεις αλληλεγγύης των «Παιδιών της Άνοιξης»

Πλαστικά καπάκια μάζεψαν και παρέδωσαν την Τρίτη 12 Μαΐου, στα «Παιδιά της Άνοιξης», εκπρόσωποι της «Ομάδας Δράσεων Ενεργών Πολιτών Δήμου

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]