Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Δημιουργική, εκπαιδευτική και επαγγελματική συνεργασία

Την Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου, οι μαθητές του Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου-Λυκείου Βέροιας φιλοξενήθηκαν στο πρότυπο εργαστήριο κομμωτικής τέχνης του ΕΠΑΛ Βέροιας. Οι εκπαιδευόμενοι του τμήματος προσέφεραν τις υπηρεσίες τους (κούρεμα- χτένισμα), με επαγγελματική ευσυνειδησία, σε ένα ευχάριστο και ιδιαίτερα επικοινωνιακό κλίμα.

Την Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου, οι μαθητές του τμήματος  βρεφονηπιοκομίας του ΕΠΑΛ Βέροιας κατασκεύασαν χριστουγεννιάτικες δημιουργίες με τους μαθητές μας.   

Την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου, οι μαθητές των δυο σχολείων προσομοίωσαν τους ρόλους του “πωλητή” Ε.Ε.Γ. και “αγοραστή” ΕΠΑΛ στο πλαίσιο της ζώνης δημιουργικών δραστηριοτήτων.

Οι μαθητές στα πλαίσια της συνεργασίας των δύο σχολείων διδάχτηκαν μαθήματα επαγγελματικής συμπεριφοράς. Εξέφρασαν ιδιαίτερη χαρά και ενθουσιασμό γι’ αυτό που έζησαν επιθυμία να έρθουν σε επαφή και πάλι με τους μαθητές του ΕΠΑΛ. Εντυπωσιάστηκαν από τις ευκαιρίες συμπερίληψης και ολόπλευρης ισότιμης διαχείρισης των κοινών αναγκών και στόχων και περιμένουν με αγωνία τις επόμενες συναντήσεις.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

ΛΒ´ Παύλεια | Με μεγάλη επιτυχία το χορωδιακό φεστιβάλ «ἐν χορδαῖς καί ὀργάνῳ» στη Βέροια

Οι εκδηλώσεις των «ΛΒ΄  Παυλείων» συνεχίστηκαν το απόγευμα της Τετάρτης, 24ης Ιουνίου, στο Παύλειο Πολιτιστικό Κέντρο στη Βέροια με το χορωδιακό

Διαβάστε περισσότερα »

Διανομή στους ωφελούμενους του Κοινωνικού Παντοπωλείου Αλεξάνδρειας στις 26 και 29 Ιουνίου

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής και Προστασίας της Υγείας του Δήμου Αλεξάνδρειας, θα πραγματοποιήσει τη μηνιαία διανομή τροφίμων,

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]