Με θεαματική άνοδο της ΔΑΚΕ ολοκληρώθηκε τη Δευτέρα η εκλογική διαδικασία στην ΕΛΜΕ Ημαθίας, αφού αύξησε την δύναμή της κατά 42 ψηφοδέλτια και κέρδισε ακόμα μια έδρα φτάνοντας τις 3. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα εκλέγονται: ΔΑΚΕ: Κακαγιάννης Θεόδωρος, Τζουνοπούλου Γιώτα, Παντζαρτζίδης Τάσος (μετά από κλήρωση με Γιοβανόπουλο Εμμανουήλ) – ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ: Μόσχος Αλέκος, Αξούριστου Χαρά – ΣΥΝΕΚ: Καλογερίδου Σοφία, Μαυρομμάτης Γιάννης.

Υπογραφή σύμβασης για την «Κατασκευή κλειστού γυμναστηρίου και ανάπλασης υπαίθριου χώρου δραστηριοτήτων στην είσοδο της Βέροιας»
Στην υπογραφή σύμβασης για την «Κατασκευή κλειστού γυμναστηρίου και ανάπλασης υπαίθριου χώρου δραστηριοτήτων στην είσοδο της Βέροιας» συνολικού προϋπολογισμού 13.575.209,26







