Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
Την Τετάρτη 11 Νοεμβρίου στην Sala Ελιά:  Παρουσιάζεται το νέο μυθιστόρημα του Γιάννη Καλπούζου «Η πλάνη των ηττημένων»

Την Τετάρτη 11 Νοεμβρίου στην Sala Ελιά: Παρουσιάζεται το νέο μυθιστόρημα του Γιάννη Καλπούζου «Η πλάνη των ηττημένων»

Τετάρτη 4 Νοεμβρίου:  Παρουσιάζεται το βιβλίο της Μαρίνας Γώτη στην Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Βέροιας

Τετάρτη 4 Νοεμβρίου: Παρουσιάζεται το βιβλίο της Μαρίνας Γώτη στην Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Βέροιας

Ανακοινώθηκε η νέα ημερομηνία διεξαγωγής της εκδήλωσης “Ζει και βασιλεύει” στο Πνευματικό Πολιτιστικό Κέντρο

Ανακοινώθηκε η νέα ημερομηνία διεξαγωγής της εκδήλωσης “Ζει και βασιλεύει” στο Πνευματικό Πολιτιστικό Κέντρο

Ποδηλατική εξόρμηση στους αμπελώνες και τα οινοποιεία της Νάουσας για την Παγκόσμια Ημέρα Οινοτουρισμού

Ποδηλατική εξόρμηση στους αμπελώνες και τα οινοποιεία της Νάουσας για την Παγκόσμια Ημέρα Οινοτουρισμού

«ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΙ – ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΔΙΑΛΟΓΟΙ»: Ο Αρχιμανδρίτης Πορφύριος Μπατσαράς, Καθηγούμενος της Ι. Μ. Τιμίου Προδρόμου Σκήτης Βεροίας, πρώτος ομιλητής την Κυριακή 1 Νοεμβρίου

«ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΙ – ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΔΙΑΛΟΓΟΙ»: Ο Αρχιμανδρίτης Πορφύριος Μπατσαράς, Καθηγούμενος της Ι. Μ. Τιμίου Προδρόμου Σκήτης Βεροίας, πρώτος ομιλητής την Κυριακή

ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΕΛΕΣΗ ΠΑΝΔΗΜΟΥ ΕΤΗΣΙΟΥ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟΥ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΕΩΤΑ

ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΕΛΕΣΗ ΠΑΝΔΗΜΟΥ ΕΤΗΣΙΟΥ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟΥ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΕΩΤΑ

«Η Τοσοδούλα» στο Cine Star Βέροια

«Η Τοσοδούλα» στο Cine Star Βέροια

[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Η Σοφία Υφαντίδου μπαίνει στον κλειστό με προορισμό το Βελιγράδι

Μπορεί ο φετινός χειμώνας να έχει δείξει από νωρίς τις άγριες διαθέσεις του, παρόλα αυτά η Σοφία Υφαντίδου πήρε την απόφαση να πάει κόντρα στα συνηθισμένα και να συμμετάσχει στους αγώνες της χειμερινής περιόδου. 

 
Η πρωταθλήτρια του επτάθλου απέφευγε συνειδητά να ρίχνει το βάρος της στους αγώνες του κλειστού, καθώς στην πόλη της, τη Βέροια δεν υπάρχει κλειστό προπονητήριο  και η προπόνηση σε ανοιχτό στάδιο είναι δύσκολη και επικίνδυνη.
«Είπα να δοκιμάσω να δω πως θα μου βγει η χειμερινή σεζόν με κανονική προπόνηση. Υπάρχουν πολλές δυσκολίες με τον καιρό να δημιουργεί τα περισσότερα ζητήματα, όμως, το παλεύω», είπε η κορυφαία τα τελευταία χρόνια αθλήτρια των συνθέτων και συμπλήρωσε: «Θα βγάλω το μεγάλο όγκο δουλειάς στη Βέροια και τον Ιανουάριο θα κάνουμε προετοιμασία για 15 ημέρες στη Σερβία».
 
Η αθλήτρια του Μηνά Κυριάκου έχει ως στόχο να βρεθεί στις 16 καλύτερες αθλήτριες του 5άθλου στην Ευρώπη, προκειμένου να εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Βελιγραδίου. «Είναι πολύ πιθανό να πάρω μέρος σε αγώνα συνθέτων στην Εσθονία στις αρχές Φεβρουαρίου, προκειμένου να κυνηγήσω μια καλή επίδοση, ενώ υπάρχει τον ίδιο μήνα και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Ελπίζω να βγει κάτι καλό, διαφορετικά θα έχω «κερδίσει» κάποιους δυνατούς αγώνες στη σεζόν».
 
Η Υφαντίδου το καλοκαίρι θα διεκδικήσει τη συμμετοχή της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Λονδίνου.
Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]