Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Με τον Μητροπολίτη συναντήθηκε το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων ΑμΕΑ

Με τον  Σεβασμιότατο  Μητροπολίτη Βεροίας Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμονα συναντήθηκε χθες Πέμπτη το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων ΑμΕΑ Ν. Ημαθίας.Ο Σεβασμιότατος, άκουσε με προσοχή τους προβληματισμούς σχετικά με τα ζητήματα των ΑμεΑ στον Νομό μας. Έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για τις μελλοντικές κινήσεις του Συλλόγου και διαβεβαίωσε το Δ.Σ., ότι θα σταθεί αρωγός στις ενέργειές μας για τη στήριξη των ΑμεΑ και των οικογενειών τους. 

       Ο Σύλλογος ευχαριστεί το Μητροπολίτη θερμά για τη συμπαράστασή και την ενθάρρυνση και ευελπιστεί να είναι πάντοτε δίπλα του στις προσπάθειες για μια πιο ανθρώπινη και ανεκτική κοινωνία προς τα Άτομα με Αναπηρία. 

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

ΛΒ´ Παύλεια | Με μεγάλη επιτυχία το χορωδιακό φεστιβάλ «ἐν χορδαῖς καί ὀργάνῳ» στη Βέροια

Οι εκδηλώσεις των «ΛΒ΄  Παυλείων» συνεχίστηκαν το απόγευμα της Τετάρτης, 24ης Ιουνίου, στο Παύλειο Πολιτιστικό Κέντρο στη Βέροια με το χορωδιακό

Διαβάστε περισσότερα »

Διανομή στους ωφελούμενους του Κοινωνικού Παντοπωλείου Αλεξάνδρειας στις 26 και 29 Ιουνίου

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής και Προστασίας της Υγείας του Δήμου Αλεξάνδρειας, θα πραγματοποιήσει τη μηνιαία διανομή τροφίμων,

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]