Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου – Βραδιά τσίπουρου στη Λέσχη Αξιωματικών Βέροιας

Η Ένωση Παλαιών Προσκόπων Βέροιας και η 1η Μεραρχία Πεζικού διοργανώνουν για 3η χρονιά μια βραδιά αφιερωμένη στο τσίπουρο, τον μεζέ του  και την διασκέδαση, την Κυριακή  4 Δεκεμβρίου στις 7.00 μμ στην Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Βέροιας. 

 Για φέτος δεν θα υπάρχει ιδιαίτερος σκοπός όπως τις προηγούμενες χρονιές που ήταν αφιερωμένες τόσο στην γνώση γύρω από το τσίπουρο, όσο και την αξιολόγηση και κατηγοριοποίηση των αποσταγμάτων που τόσο γενναιόδωρα προσέφεραν διάφοροι μικροί αποσταγματοποιοί.

 Η εκδήλωση θα αρκεστεί στην δημιουργία μιας ακόμη ευκαιρίας για να γίνουμε όλοι μια μεγάλη παρέα, να γευτούμε το τσίπουρο και τους μεζέδες που το συνοδεύουν, να χορέψουμε και να τραγουδήσουμε με την συνοδεία της ορχήστρας του Γ Σώματος Στρατού  Όσοι μικροί αποσταγματοποιοί επιθυμούν να συνδράμουν στην εκδήλωση μπορούν και εφέτος να παραδώσουν τα αποστάγματά τους , (τσίπουρο με ή χωρίς γλυκάνισο) στην Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Βέροιας μέχρι το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2016  Η εκδήλωση είναι ανοιχτή για το κοινό με προσκλήσεις και τιμή συμμετοχής  8 ευρώ που θα περιλαμβάνει  εκτός του τσίπουρου διάφορους μεζέδες και ελαφρύ  φαγητό.

 Στην διάρκεια της εκδήλωσης θα εκτίθεται μικρής κλίμακας άμβυκας ( καζάνι ) ο οποίος και θα κληρωθεί 

 Τα καθαρά έσοδα από την εκδήλωση θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό με την επιλογή των διοργανωτών 

Για κάθε πληροφορία – ενημέρωση – κράτηση  προσκλήσεων  επικοινωνήστε : Αθανάσιος Στάντζος τηλ. 6973863725 

 

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Η αρχαιοκαπηλία στο επίκεντρο: Σπουδαία επιστημονική εκδήλωση στη Βέροια για το βιβλίο της Μαρίας-Άννας Ιωσηφίδου

Στην κατάμεστη αίθουσα της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Βέροιας και στο πλαίσιο των εκδηλώσεων των ΛΒ´ Παυλείων, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της

Διαβάστε περισσότερα »

Την Τετάρτη 17 Ιουνίου, στη Στέγη «ΔΕΙΠΝΟ ΜΕ ΔΥΟ ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ», από την Θεατρική Ομάδα Ενηλίκων ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ, του ΔΗΠΕΘΕ Βέροιας

Η θεατρική ομάδα «ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ» του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Βέροιας, καθοδηγούμενη από την Βασιλική Ζώκου, μας βάζει να σκεφτούμε πόσο εύκολα συνηθίζουμε καταστάσεις

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]