Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Η τραγωδός… και η τραγωδία

 

Μια από τις σπουδαιότερες Ελληνίδες τραγωδούς, η ηθοποιός Λυδία Κονιόρδου, είναι η νέα υπουργός Πολιτισμού μετά τον ανασχηματισμό, στη θέση του Αριστείδη Μπαλτά. Γνωστή η κόντρα του πρώην υπουργού με τον δήμο και τους φορείς της Βέροιας λόγω της προσπάθειας κήρυξης του αρχαιολογικού χώρου, με το τελευταίο ραντεβού με τον δήμαρχο Κώστα Βοργιαζίδη και την εξέταση του θέματος επί χάρτου να μην γίνεται ποτέ λόγω του ανασχηματισμού.

«Ελπίζουμε να πρυτανεύσει η λογική και να πάρουν πίσω τα όποια σχέδια για την αναοριοθέτηση» δήλωσε μιλώντας χθες στον ‘Λαό’ -και με αφορμή την αλλαγή ηγεσίας στο υπουργείο- ο δήμαρχος Κώστας Βοργιαζίδης.

Την ίδια ώρα, γνωστός μηχανικός της Βέροιας, πολέμιος των σχεδίων αναοριοθέτησης, δήλωνε: «Ελπίζω η μεγάλη τραγωδός να καταφέρει να προλάβει μια τραγωδία…»!

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Εκτός λειτουργίας για ένα τριήμερο υπηρεσία του e-ΕΦΚΑ λόγω αναβάθμισης

Προσωρινή αναστολή ανακοίνωσε ο e-ΕΦΚΑ της ηλεκτρονικής υπηρεσίας «Ατομικός Λογαριασμός Ασφάλισης», στο πλαίσιο της μετάβασης σε νέο Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]