Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Στιγμές και μνήμες Νίκου Καζαντζάκη την Κυριακή στη Στέγη

Επιτομή του έργου, της προσωπικότητας και της ζωής του Νίκου Καζαντζάκη ήταν η παράσταση Αναφορά στον Γκρέκο, που απολαύσαμε το πρωινό της Κυριακής στη Στέγη. Με επιλεγμένα κομμάτια από το ομώνυμο βιβλίο του συγγραφέα, ο Τάκης Χρυσικάκος προσαρμόζει θεατρικά τα κείμενα και υποδύεται εκπληκτικά και εμφατικά τον Καζαντζάκη, την ίδια ώρα που η Γεωργία Νταγάκη με τη φωνή και τη λύρα της συμπληρώνει τα συναισθήματα και τις εικόνες, χαρίζοντας στιγμές μελωδίας και συγκίνησης. 

Ήταν μια παράσταση ειδικά για εκπαιδευτικούς και μέσα μαζικής ενημέρωσης, που το ΔΗΠΕΘΕ Βέροιας (νεανική σκηνή) θα την προσφέρει στους μαθητές τον ερχόμενο Φεβρουάριο.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Αγιασμός του Ωδείου και της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας

Το Ωδείο και η Σχολή Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Βεροίας και Ναούσης ανακοινώνουν την τέλεση του καθιερωμένου Αγιασμού για

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]