Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Χωρίς Μπαλάφα και Καπετάνο η Βέροια στην Κέρκυρα

Ολοκληρώνεται το Σάββατο το πρωί η προετοιμασία των παικτών της Βέροιας και στη συνέχεια η αποστολή που θα ανακοινωθεί θα αναχωρήσει για την Κέρκυρα.

Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή στις 5.15, και φυσικά είναι κρίσιμο και για τους δύο αντιπάλους που βρίσκονται χαμηλά στον βαθμολογικό πίνακα. 

Τα προβλήματα του προπονητού της Βέροιας είναι οι απουσίες των Μπαλάφα, που τιμωρήθηκε με 3 αγωνιστικές άδικα όπως έχουμε γράψει στον αγώνα Κυπέλλου στην Τρίπολη με τον Αστέρα, όπως και Παντελή Καπετάνου, που δεν ξεπέρασε τον τραυματισμό του και θα λείψει για μία ακόμη αγωνιστική. Οι υπόλοιποι βρίσκονται στη διάθεση του κ. Γράφα, αλλά δεν ξέρουμε σε τι ετοιμότητα βρίσκονται οι Παπαδόπουλος, Κάλβο που ναι μεν αποθεραπεύτηκαν αλλά δεν είναι έτοιμοι είναι από πλευράς φυσικής κατάστασης για να συμπεριληφθούν στην αποστολή.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Α.Π.Σ. ΡΩΜΙΟΣ: Συγχαρητήρια στους Αλέξανδρο Σαπουντζή και Αθανάσιο Καραγεώργο για την επίσημη απονομή της Μαύρης Ζώνης 1ου Dan Jiu Jitsu

Ο Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος ΡΩΜΙΟΣ εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στους αθλητές Αλέξανδρο Σαπουντζή και Αθανάσιο Καραγεώργο για την επίσημη

Διαβάστε περισσότερα »

Παλαιμάχοι Βέροιας: Το ευχαριστήριο για τα Τρίκαλα, το “μπράβο” στον Παπανώτα και οι ευχές σε Μαραγκό – Βεργώνη

Ο Σύλλογος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών ΓΑΣ & ΠΑΕ Βέροια εκφράζει τις ευχαριστίες του για το φιλικό με την ομάδα των Τρικάλων,

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]