Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΝΕΕ ΗΜΑΘΙΑΣ Ημερίδα για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού και κλινικό εργαστήριο

Ο Όμιλος Νέων, Επαγγελματιών και Επιστημόνων Ν.Ημαθιας στα πλαίσια του μηνα πρόληψης κατα του καρκίνου του μαστού οργανώνει μια ενημερωτικη Ημερίδα με θεμα «Η Σημασια της Πρόληψης και η Αντιμετώπιση του Καρκίνου του Μαστού» απο την Δρ Σασοπουλου Γιωτα, Διδακτορ ΑΠΘ, Χειρουργό- Ειδικό Παθήσεων Μαστού την Τεταρτη 2 Νοεμβρίου 2016 και ωρα 19.00 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δ.Βεροιας.

 Η ιδιαιτερότητα την ημερίδας πέρα απο την ενημέρωση του κοινού ειναι οτι θα ακολουθήσει κλινικό εργαστηριο προσωπικά για οποίες κυριες το επιθυμούν και η ιατρός θα μπορέσει να δει εξετάσεις, να μιλήσει με τις κυριες και να κανει την επιστημονική της εκτιμηση. 

 

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Τ.Ε ΗΜΑΘΙΑΣ του ΚΚΕ: Αλληλεγγύη στους πληγέντες παραγωγούς και αίτημα άμεσων ενεργειών του ΕΛΓΑ

Από την Τομεακή Επιτροπή Ημαθίας του ΚΚΕ, ανακοινώνονται τα εξής: «Η νέα καταστροφική χαλαζόπτωση που έπληξε τα Ριζώματα, καταστρέφοντας το

Διαβάστε περισσότερα »

Καθορίστηκε το δίκτυο των αστικών και περιαστικών ΚΤΕΛ στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, με απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Μεταφορών, Γιώργου Κώτσηρα προχώρησε στον καθορισμό του δικτύου των δημόσιων

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]