Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Μέχρι τις 6 Νοεμβρίου θα παραμείνουν τα λείψανα των Αγ. Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης στην Πατρίδα Βέροιας

Μέχρι την Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2016, στις 19.00 το απόγευμα (μετά το τέλος της παράκλησης), θα παραμείνουν τελικά τα λείψανα των Αγ. Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης, στο Ναό Υπαπαντής του Χριστού στην Πατρίδα Βέροιας, έπειτα από σχετική άδεια της Μητρόπολης Μυτιλήνης, Ερεσσού και Πλωμαρίου, λόγω της μεγάλης προσέλευσης πιστών προς προσκύνησή τους. 

Υπενθυμίζεται ότι τα λείψανα έφτασαν στην Πατρίδα Βέροιας την Δευτέρα 24 Οκτωβρίου και ήδη έχουν περάσει από το Ναό χιλιάδες κόσμου από κάθε γωνιά της Ημαθίας και άλλων νομών, για να τα προσκυνήσουν. 

Καθημερινά τελείται Όρθρος και Θ. Λειτουργία το πρωί (7.30 – 10.00) και το απόγευμα Εσπερινός και Παράκληση στους Αγίους (17.30-19.00), ενώ ο Ναός παραμένει ανοιχτός από τις 7.30 το πρωί έως τις 23.00 το βράδυ. 

 

(Τηλ. επικοινωνίας: 6974280706 π. Διονύσιος)

 

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Επιτυχόντες 10ου Ημαθιώτικου Μαθητικού Διαγωνισμού Β’ Φάσης Δημοτικών – «Στέλιος Μιόγλου»

            Το Σάββατο 16 Μαΐου 2026 διεξήχθη ο 10ος Ημαθιώτικος Μαθητικός Διαγωνισμός στα Μαθηματικά «Παιχνίδι και Μαθηματικά» για τους μαθητές 

Διαβάστε περισσότερα »

Την Παρασκευή 5 Ιουνίου Επιμελητήριο Ημαθίας: Ενημερωτική ημερίδα για τις δωρεάν ψηφιακές υπογραφές τριετούς διάρκειας στις επιχειρήσεις

Το Επιμελητήριο Ημαθίας, σε συνεργασία με την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδας (ΚΕΕΕ), διοργανώνει ενημερωτική ημερίδα με θέμα την παρουσίαση του

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]