Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Διήμερο πλήρους ενημέρωσης για την πρόληψη από τον καρκίνο του μαστού στη Νάουσα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις του δήμου Νάουσας σε συνεργασία με τον Σύλλογο Καρκινοπαθών Ημαθίας ΄Άγιος Παρθένιος΄ και τον Ιατρικό Σύλλογο Ημαθίας για τον καρκίνο του μαστού. Το Σάββατο και την Κυριακή έγιναν ενημερωτικές ομιλίες στην Εστία Μουσών και στο ΚΑΠΗ, που αφορούσαν την πρόληψη, την αντικαρκινική διατροφή και τη διατροφική υποστήριξη, αλλά και βιωματικές ομιλίες με αίσιο τέλος, από γυναίκες καρκινοπαθείς που έζησαν την εμπειρία ξεπερνώντας το πρόβλημα. 

Συμμετείχαν: η γυναικολόγος-μαιευτήρας Αρετή Δουμπρή, η δρ. διαιτολόγος Αγγελική Αποστόλου, ο κλινικός διαιτολόγος-διατροφολόγος του νοσοκομείου Νάουσας Θεοφάνης Κουτρούλιας. Τις εκδηλώσεις συντόνισε και προλόγισε η δημοτική σύμβουλος Στέλλα Αραμπατζή, εκπρόσωπος του δήμου Νάουσας στο Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγειών Πόλεων.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Ίσες αμοιβές για άνδρες και γυναίκες: Τι αλλάζει σε μισθούς, προσλήψεις και δικαιώματα εργαζομένων

Την Παρασκευή 26 Ιουνίου ξεκινά στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής η συζήτηση του νομοσχεδίου του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, που

Διαβάστε περισσότερα »

Καιρίδης: Δείγμα οικονομικής υγείας της Ελλάδας η αύξηση των τιμών στα ενοίκια

Πολιτική αντιπαράθεση πυροδότησε δήλωση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Νέας Δημοκρατίας, Δημήτρη Καιρίδη, κατά τη διάρκεια εμφάνισής του στο «Ναυτεμπορική TV», καθώς χαρακτήρισε την

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]