Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Μέχρι τις 2 Νοεμβρίου τα λείψανα των Αγ. Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης στην Πατρίδα Βέροιας

Μέχρι την  Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2016 θα παραμείνουν τα λείψανα των Αγ. Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης στο Ναό Υπαπαντής του Χριστού, στην Πατρίδα Βέροιας και ήδη πλήθος πιστών από κάθε γωνιά της Ημαθίας, αλλά και άλλες περιοχές της Ελλάδας έχουν βρεθεί στην Πατρίδα για να τα προσκυνήσουν. 

Καθημερινά τελείται Όρθρος και Θ. Λειτουργία το πρωί, ενώ στις 5:30 έως τις 7 το απόγευμα Εσπερινός – Παράκληση στους Αγίους.

Να σημειωθεί ότι ο Ναός παραμένει ανοιχτός καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας και συγκεκριμένα από τις 7.30 το πρωί έως τις 11 το βράδυ.

(Για τους ενδιαφερόμενους προσκυνητές, ο εφημέριος του Ναού π. Διονύσιος είναι διαθέσιμος στο τηλέφωνο 6974280706).

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Στον Δήμαρχο Νάουσας ο Βασίλης Πουρλίδας πριν από το μεγάλο βήμα στις ΗΠΑ

Με τον Ναουσαίο καλαθοσφαιριστή του Άρη Θεσσαλονίκης Βασίλη Πουρλίδα συναντήθηκε, το πρωί της Παρασκευής 28 Αυγούστου 2026, στο Δημαρχείο, ο Δήμαρχος Ηρωικής

Διαβάστε περισσότερα »

Ερώτηση Βελόπουλου και Κοτίδη για «τα προβλήματα υποστελέχωσης στο Γενικό Νοσοκομείο Νάουσας»

Ερώτηση στη Βουλή, με θέμα «τα σοβαρά προβλήματα υποστελέχωσης στο Γενικό Νοσοκομείο Νάουσας», κατέθεσαν ο Κυριάκος Βελόπουλος, προέδρος της «Ελληνικής

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]