Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Γιορτάστηκαν τα ελευθέρια της Αλεξάνδρειας

Με κορύφωση την παρέλαση γιορτάστηκε την Τρίτη η επέτειος απελευθέρωσης της Αλεξάνδρειας, με τη συμμετοχή μαθητών και μαθητριών των σχολείων, πολιτιστικών συλλόγων, καθώς και τμήματος στρατού. Είχαν προηγηθεί η επίσημη Δοξολογία χοροστατούντος του Μητροπολίτη κ. Παντελεήμονα, η κατάθεση στεφάνων και η Πορεία Ελευθερίας του δημοτικού συμβουλίου επί της οδού Μακεδονομάχων, με επικεφαλής τον δήμαρχο Παναγιώτη Γκυρίνη, σε ανάμνηση της εισόδου των απελευθερωτών την 18η Οκτωβρίου 1912. Η πορεία έγινε συνοδεία της φιλαρμονικής του δήμου και παρουσίας εκπροσώπων φορέων, συλλόγων, σχολείων και κατοίκων.

Στις εκδηλώσεις παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων: οι βουλευτές Χρήστος Αντωνίου και Απόστολος Βεσυρόπουλος, ο αντιπεριφερειάρχης Κώστας Καλαϊτζίδης, ο δήμαρχος Νάουσας Νίκος Κουτσογιάννης, οι περιφερειακοί σύμβουλοι Νίκη Καρατζιούλα και Θεόφιλος Τεληγιαννίδης, ο πολιτευτής Τάσος Μπαρτζώκας, αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι κ.ά.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Στον Δήμαρχο Νάουσας ο Βασίλης Πουρλίδας πριν από το μεγάλο βήμα στις ΗΠΑ

Με τον Ναουσαίο καλαθοσφαιριστή του Άρη Θεσσαλονίκης Βασίλη Πουρλίδα συναντήθηκε, το πρωί της Παρασκευής 28 Αυγούστου 2026, στο Δημαρχείο, ο Δήμαρχος Ηρωικής

Διαβάστε περισσότερα »

Ερώτηση Βελόπουλου και Κοτίδη για «τα προβλήματα υποστελέχωσης στο Γενικό Νοσοκομείο Νάουσας»

Ερώτηση στη Βουλή, με θέμα «τα σοβαρά προβλήματα υποστελέχωσης στο Γενικό Νοσοκομείο Νάουσας», κατέθεσαν ο Κυριάκος Βελόπουλος, προέδρος της «Ελληνικής

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]