Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
ΚΥΡΙΑΚΗ  24 ΜΑΪΟΥ 2026       Το μπαλέτο «Δον Κιχώτης», από το Κρατικό Θέατρο του Νόβι Σαντ Σερβίας, στον Χώρο Τεχνών, με 35 χορευτές επί σκηνής

ΚΥΡΙΑΚΗ  24 ΜΑΪΟΥ 2026   Το μπαλέτο «Δον Κιχώτης», από το Κρατικό Θέατρο του Νόβι Σαντ Σερβίας, στον Χώρο Τεχνών, με 35 χορευτές

Την Πέμπτη 30 Απριλίου, στο φουαγιέ της Στέγης Παρουσιάζεται το βιβλίο  «Αλάτι Χοντρό», του δικηγόρου και συγγραφέα Μιχάλη Τοπαλίδη

Την Πέμπτη 30 Απριλίου, στο φουαγιέ της Στέγης Παρουσιάζεται το βιβλίο «Αλάτι Χοντρό», του δικηγόρου και συγγραφέα Μιχάλη Τοπαλίδη

Χορούς και τραγούδια από τα ημαθιώτικα Πιέρια, δίδαξε ο Γιάννης Τσιαμήτρος σε σεμινάριο στη Λευκάδα

Χορούς και τραγούδια από τα ημαθιώτικα Πιέρια, δίδαξε ο Γιάννης Τσιαμήτρος σε σεμινάριο στη Λευκάδα

Την Δευτέρα 27 Απριλίου στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας Παρουσιάζεται το νέο βιβλίο της Χάιδως Μπατσαρά-Τζήκα, «Τα Πρώτα μου Ποιήματα»

Την Δευτέρα 27 Απριλίου στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας Παρουσιάζεται το νέο βιβλίο της Χάιδως Μπατσαρά-Τζήκα, «Τα Πρώτα μου Ποιήματα»

Το Σάββατο 25 Απριλίου 2026 Περίπατος βιβλίου με τον Μάκη Δημητράκη και το «Ηλιοτρόπιο»

Το Σάββατο 25 Απριλίου 2026 Περίπατος βιβλίου με τον Μάκη Δημητράκη και το «Ηλιοτρόπιο»

Σάββατο 25 Απριλίου, στο ΣΤΑΡ Παρουσιάζεται  το βιβλίο «Γυάλινα Παιδιά – Αληθινές ζωές»

Σάββατο 25 Απριλίου, στο ΣΤΑΡ Παρουσιάζεται το βιβλίο «Γυάλινα Παιδιά – Αληθινές ζωές»

Κυριακή 26 Απριλίου “Ο Ποιητιτής & το Μυστικό της Εντροπίας” από την Ομάδα Σχοινί-Κορδόνι, στο  Εκκοκκιστήριο Ιδεών Βέροιας

Κυριακή 26 Απριλίου “Ο Ποιητιτής & το Μυστικό της Εντροπίας” από την Ομάδα Σχοινί-Κορδόνι, στο Εκκοκκιστήριο Ιδεών Βέροιας

[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Κίνδυνος για «λουκέτο» στις θύρες λόγω ηλεκτρονικού εισιτηρίου!

 

Η επιστολή-προειδοποίηση του πρόεδρου της Λίγκας, Γιώργου Στράτου στις ΠΑΕ για την εφαρμογή του ηλεκτρονικού εισιτηρίου. Σύμφωνα με το έγγραφο που απέστειλε ο Γιώργος Στράτος στα μέλη του Συνεταιρισμού, προειδοποίησε τις ΠΑΕ για τους ελέγχους που θα γίνουν από την ΕΛ.ΑΣ και τη ΓΓΑ λόγω περιπτώσεων «πλαστοπροσωπίας» κατά την εφαρμογή του «ηλεκτρονικού εισιτήριου» σε θύρες κυρίως των οργανωμένων φιλάθλων.

Επισημαίνει δε πως εάν το «ηλεκτρονικό εισιτήριο» δεν λειτουργήσει με το γράμμα του νόμου τότε θα υπάρξουν κυρώσεις που φτάνουν μέχρι και το κλείσιμο των θυρών.

Το περιεχόμενο της επιστολής του αναφέρει τα εξής:

«Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για ένα ιδιαιτέρως σοβαρό θέμα το οποίο προέκυψε στο πρόσφατο ΔΣ της Super League (27.09.2016) και για το οποίο πιθανότατα είστε ήδη ενήμεροι. Ο παρευρισκόμενος σε αυτό, Υφυπουργός Αθλητισμού κ. Σταύρος Κοντονής μεταξύ άλλων ανέφερε πως έχουν παρατηρηθεί, από τις κρατικές υπηρεσίες, προβλήματα στη λειτουργία του ηλεκτρονικού εισιτηρίου.

Συγκεκριμένα ανέφερε πως διαπιστώθηκαν παρατυπίες, στο θέμα της ταυτοποίησης των στοιχείων των φιλάθλων τόσο κατά τη διαδικασία αγοράς των εισιτηρίων, η οποία σε κάποιες περιπτώσεις πραγματοποιείται με διαφορετικά στοιχεία από αυτά του αγοραστή όσο και κατά την είσοδό τους στο γήπεδο, κυρίως σε θύρες που καταλαμβάνουν οι οργανωμένοι φίλαθλοι των ομάδων.

Παράλληλα ο Υπουργός, ενημέρωσε προληπτικά τα Μέλη του ΔΣ ότι θα ακολουθήσουν δειγματοληπτικοί έλεγχοι από κρατικές υπηρεσίες όπως κλιμάκια της ΕΛΑΣ, της ΓΓΑ και των αρμοδίων ΔΟΥ σχετικά με το θέμα αυτό.

Σε περίπτωση που διαπιστωθούν παραβάσεις θα υπάρξουν αυστηρές κυρώσεις, όπως ιδιαιτέρως υψηλά πρόστιμα ή ακόμη και κλείσιμο θυρών στις οποίες θα εντοπισθούν τα παραπάνω προβλήματα.

Ευελπιστώντας ότι τα ανωτέρω είναι κατατοπιστικά, παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση».

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Διοργάνωση Αναπτυξιακού Τουρνουά Ποδοσφαίρου Κ-10 & Κ-8 στη Βέροια

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ημαθίας (Ε.Π.Σ.Η.), σε συνεργασία με την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (Ε.Π.Ο.) και τον Δήμο Βέροιας, διοργανώνει Αναπτυξιακό

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]