Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Κομπλέ η Βέροια υποδέχεται τον ΠΑΟΚ

Χωρίς  προβλήματα ολοκληρώνεται το Σάββατο η προετοιμασία των παικτών της Βέροιας εν όψει του δύσκολου αγώνα της Κυριακής στις 4 μ.μ με τον ΠΑΟΚ στο Δημοτικό Στάδιο. 

Ο προπονητής της βασίλισσα του βορρά Θωμάς Γράφας δεν έχει προβλήματα αφού και οι Σισοκό και Μελίσης θα είναι στην διάθεση του και έτσι θα έχει περισσότερες επιλογές τόσο για την βασική ενδεκάδα όσο και για τον πάγκο. Ο μόνος που θα απουσιάσει είναι ο τραυματίας Τόνι Κάλβο που δεν ξεπέρασε το πρόβλημα του και δεν υπολογίζεται. Μετά το χαλάρωμα του Σαββάτου ο κ Γράφας θα ανακοινώσει την αποστολή που θα αποσυρθεί σε ξενοδοχείο της περιοχής. 

Στο πλευρό των παικτών της Βέροιας θα είναι και αρκετοί φίλαθλοι και παρά την εκστρατεία των φιλάθλων του ΠΑΟΚ θα προσπαθήσουν να στηρίξουν τους παίκτες .

 

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Α.Π.Σ. ΡΩΜΙΟΣ: Συγχαρητήρια στους Αλέξανδρο Σαπουντζή και Αθανάσιο Καραγεώργο για την επίσημη απονομή της Μαύρης Ζώνης 1ου Dan Jiu Jitsu

Ο Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος ΡΩΜΙΟΣ εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στους αθλητές Αλέξανδρο Σαπουντζή και Αθανάσιο Καραγεώργο για την επίσημη

Διαβάστε περισσότερα »

Παλαιμάχοι Βέροιας: Το ευχαριστήριο για τα Τρίκαλα, το “μπράβο” στον Παπανώτα και οι ευχές σε Μαραγκό – Βεργώνη

Ο Σύλλογος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών ΓΑΣ & ΠΑΕ Βέροια εκφράζει τις ευχαριστίες του για το φιλικό με την ομάδα των Τρικάλων,

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]