Για την ξαφνική αποχώρησή του από τον πάγκο της Βέροιας μίλησε στο Metropolis 95.5 ο πρώην προπονητής της «βασίλισσας του Βορρά», Αλέκος Βοσνιάδης
Ο Έλληνας τεχνικός ξεκαθάρισε ότι ο λόγος του «διαζυγίου« με την ομάδα της Ημαθίας δεν ήταν τα αγωνιστικά αποτελέσματα, ενώ ευχήθηκε καλή πορεία στην πρώην του ομάδα, αλλά και καλή δύναμη στο νέο προπονητή που θα έρθει.
Αναλυτικά όσα είπε στο αθλητικό ραδιόφωνο της Θεσ/νίκης
Για το τι συνέβη και έφυγε από τη Βέροια: «Έγινε συζήτηση με την ομάδα. Δεν ήταν τα αρνητικά αποτελέσματα, σίγουρα, απέναντι σε δύο ομάδες που ήταν άλλου επιπέδου. Η Βέροια είναι μία καινούρια ομάδα που κτίστηκε μέσα στον Αύγουστο. Άλλα ήταν τα προβλήματά μας αλλά είναι σημαντικό να μείνουν ανάμεσα σ’ εμάς και στη διοίκηση».
Για το αν το πρόβλημα ήταν τα αγωνιστικά αποτελέσματα: «Ξέραμε με ποιους αντιπάλους παίζαμε, ξέραμε ότι η ομάδα μας χρειάζεται χρόνο. Είχε γίνει αυτή η συζήτηση με την ομάδα. Η ομάδα ήταν βελτιωμένη με την ΑΕΚ και πιστεύω ότι θα είναι και αύριο. Είναι μία ομάδα η Βέροια η οποία έχει βάθος στο ρόστερ, αλλά θέλει χρόνο γιατί πολλοί ποδοσφαιριστές ήρθαν ανέτοιμοι και σε ένα μήνα μέσα δεν προλαβαίνεις να κάνεις πολλά πράγματα. Δεν ήταν καθαρά το αγωνιστικό».
Για το για ποιο λόγο έφυγε: «Θα ήθελα να μείνει ανάμεσα σ’ εμένα και τη διοίκηση. Είναι κάποια πράγματα που δε συμφωνήσαμε να τα κάνουμε και από την ώρα που δεν υπάρχει συμφωνία και έχουμε διαφορετικές απόψεις, είναι καλύτερο να μη κοροϊδευόμαστε».








