Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Στον εορτασμό για τα 20 χρόνια του ΄Κρουστόφωνου΄ η φιλαρμονική του δήμου Αλεξάνδρειας

Η Φιλαρμονική του δήμου Αλεξάνδρειας, υπό τη διεύθυνση του Μανώλη Τσιαούση, είναι καλεσμένη να συμμετάσχει την Κυριακή στη μεγάλη γιορτή που οργανώνει το ‘Κρουστόφωνο’ στο  Block 33. Η Φιλαρμονική θα συμπράξει με την Μπάντα Δρόμου του Κρουστόφωνου σε κομμάτια Latin και παραδοσιακά, στην επετειακή συναυλία που θα αποτελέσει το κορύφωμα της γιορτής για τα 20 χρόνια από την ίδρυση του Κρουστόφωνου.

 

Η σύμπραξη ξεκίνησε από μία ιδέα του Μ. Τσιαούση και χρειάστηκαν πολλές πρόβες στη Θεσσαλονίκη και στην Αλεξάνδρεια για να υλοποιηθεί.

Η Φιλαρμονική του Δήμου Αλεξάνδρειας θα συμπράξει μουσικά με την μπάντα του δρόμου του ‘Κρουστόφωνου’ αποτελούμενη από 20 κρουστά όργανα (νταούλια, Djembe, ταμπούρο κλπ) και από πνευστά όργανα (τρομπέτες, τρομπόνια, σαξόφωνο, κλαρινέτο και φλάουτο). Το συνολικό εγχείρημα θα είναι μια παρουσίαση 40 μουσικών επί σκηνής και 3 συντονιστριών – μαέστρων.

 

Είσοδος ελεύθερη.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

6 – 12 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2026 – Σαν ΣΤΑΡ του θερινού σινεμά, με 7 βραβευμένες ταινίες και συμβολικό εισιτήριο 2 ευρώ

Καλοκαίρι και το θερινό σινεμά γίνεται προορισμός για κινηματογραφικές αποδράσεις μέσα στην πόλη. Για πέμπτη χρονιά η Κ.Ε.Π.Α Δήμου Βέροιας

Διαβάστε περισσότερα »

Ο Sidarta έρχεται στην Αλεξάνδρεια για την μεγάλη συναυλία του Καλοκαιριού την Τρίτη 18 Αυγούστου

Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε! Την Τρίτη 18 Αυγούστου 2026, η Αλεξάνδρεια υποδέχεται έναν από τους πιο επιτυχημένους και επιδραστικούς καλλιτέχνες

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]