Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Ο δήμος Βέροιας στη 32η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού ΄Philoxenia΄. Πρόσκληση συμμετοχής επιχειρηματιών

Στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Philoxenia 2016 θα συμμετέχει ο δήμος Βέροιας -αντιδημαρχία Τουρισμού, 18-20 Νοεμβρίου, στο Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ).

Όσοι από τους επιχειρηματίες συναφών επαγγελμάτων επιθυμούν να προβληθούν μπορούν είτε να φέρουν έντυπα και διαφημιστικό υλικό στο γραφείο της Αντιδημαρχίας Τουρισμού στο Δημαρχείο, Γραφείο 13 ή να παρευρεθούν και οι ίδιοι στο περίπτερο του Δήμου τις ημέρες της έκθεσης όπου θα λάβουν χώρα και επιχειρηματικές συναντήσεις.

Για περαιτέρω πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην αντιδημαρχία Τουρισμού στα τηλ. 2331350608 και 2331350523.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

«Βούλα Χατζίκου -Η ακούραστη θεματοφύλακας της Βέροιας»: Κυκλοφόρησε το νέο βιβλίο της Ελένης Μουστιάκας-Μπατσάρα

-Παρουσίαση την Τετάρτη 11 Νοεμβρίου, στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Κυκλοφόρησε το βιβλίο της Μουστιάκας-Μπατσάρα Ελένης αφιερωμένο στην αείμνηστη Βούλα Χατζίκου που

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]