Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Νούμερα ανεργίας που τρομάζουν

Σε πρωτοφανή νούμερα προσδιορίζονται τα ποσοστά ανεργίας σε πολλές πόλεις της Βόρειας Ελλάδας, σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοινώθηκαν την περασμένη Τετάρτη, σε συνεδρίαση των προέδρων των Εργατικών Κέντρων ενόψει ΔΕΘ. Τα ποσοστά ανεργίας που δόθηκαν από τους προέδρους των Εργατικών Κέντρων είναι: Θεσσαλονίκη 31%, Δράμα 40%, Φλώρινα 40% (78% στους νέους), Αλεξάνδρεια 40%, Καστοριά 70%, Πιερία 30%, Κοζάνη 40% (60% στους νέους), Έδεσσα 35% (60% στους νέους), Ξάνθη 42%, Σέρρες 36%, Χαλκιδική 20%, Κιλκίς 40%.

Παρούσα στη συνεδρίαση η πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Αλεξάνδρειας Θεοδώρα Γιοβανοπούλου, η οποία ανέφερε ότι το ποσοστό ανεργίας στην περιοχή ίσως και να ξεπερνάει το 50%.

Τρομακτικά νούμερα, που όμως δεν είναι στην ημερήσια διάταξη των καναλιών όσο οι τηλεοπτικές άδειες.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Στρατιωτικοί ζητούν ένταξη στα βαρέα και ανθυγιεινά για ειδικές υπηρεσίες

Η Πανελλαδική Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών (ΠΟΕΣ) καλεί το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας να επεκτείνει την ένταξη στα Βαρέα και Ανθυγιεινά Επαγγέλματα

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]