Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Προετοιμασία και φιλικά του Φιλίππου στο μπάσκετ

Με καθημερινές προπονήσεις από τις 15:30 – 18:00 συνεχίζεται η προετοιμασία της ανδρικής ομάδας μπάσκετ του Φιλίππου για τη νέα αγωνιστική σεζόν. Ο προπονητής Δημήτρης Γκίμας, έχοντας στη διάθεση του και τον Gregory Paros, ο οποίος εντάχθηκε στην ομάδα την προηγούμενη βδομάδα, έχει ξεκινήσει ήδη το χτίσιμο της ομάδας για το ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας.

Στα πλαίσια τη προετοιμασίας έχουν ήδη καθοριστεί τα δυο πρώτα φιλικά παιχνίδια με Μαχητές Δόξας Πεύκων το Σάββατο 3/9 στα Πεύκα και με Καστοριά  στις 14/9 στο Δ.Α.Κ ” Δημήτριος Βικέλας” ενώ αναμένεται η διεξαγωγή 7 ακόμη φιλικών παιχνιδιών μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος.

Ο Δημήτρης Γκίμας δήλωσε στο filipposbc.gr : “Όλα τα παιδιά δουλεύουν καθημερινά με πίστη, πάθος και πειθαρχία. Με δουλειά και υπομονή θα πετύχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Τις επόμενες ημέρες θα πραγματοποιήσουμε φιλικά παιχνίδια τα οποία θα μας βοηθήσουν στην προετοιμασία.”

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Κλήρωση Γ’ Εθνικής: Όλο το πρόγραμμα των 10 ομίλων – Τα ματς Βέροιας και Νάουσας

Ολοκληρώθηκε η κλήρωση του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής για την αγωνιστική περίοδο 2026-2027, η οποία πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Athens Marriott

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]