Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Μωμόγεροι Ροδοχωρίου, Μίεζα και Καρασαββίδης το βράδυ της Κυριακής στη ΄ΡοδακΟΙΝΟγνωσία΄

Με τους Μωμόγερους των ΄Κομνηνών΄ Ροδοχωρίου, το τμήμα παραστάσεων της ΄Μίεζας΄ με ποντιακούς χορούς και αμέσως μετά γλέντι με τον Δημήτρη Καρασαββίδη ολοκληρώνονται οι εκδηλώσεις της ΡοδακΟΙΝΟγνωσίας, στο εμπορικό κέντρο Κοπανού.

Οι παράλληλες εκδηλώσεις του Σαββάτου περιλάμβαναν ομιλία του οικονομολόγου Κωνσταντίνου Πορτοκάλη στο Πολιτιστικό Κέντρο Σχολής Αριστοτέλους με θέμα τις δυνατότητες εξαγωγής κρασιού στη Ρωσία και στη συνέχεια γαστρονομικές αποδράσεις από ειδικούς σεφ με βάση το ροδάκινο και τον οίνο (φωτογραφία). Το πρωί της Κυριακής έγινε ξενάγηση σε μεγάλες παραγωγικές και συνεταιριστικές μονάδες με βασικό προϊόν το ροδάκινο και τον οίνο και στη συνέχεια ομιλία της Διευθύντριας Μάρκετιγκ Άιντας Νίκα με θέμα: Εμπορική Ταυτότητα σε ένα αγροτικό προϊόν στις αγορές του εξωτερικού και πώς χτίζεται η εμπιστοσύνη των καταναλωτών για το προϊόν.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

ΤΡΙΤΗ 1 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ Συναυλία Άλκηστις Πρωτοψάλτη και Νίκου Πορτοκάλογλου, στο θέατρο Άλσους της Βέροιας

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη και ο Νίκος Πορτοκάλογλου, δύο καλλιτέχνες που έχουν αφήσει βαθύ αποτύπωμα στο ελληνικό τραγούδι μέσα από δεκαετίες

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]