Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Ναι σε όλα και όλους για ΒΙΟΜΕ και ΕΝΚΛΩ!

Όλες τις νόμιμες δυνατότητες για την ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων των εργαζομένων των πτωχευμένων επιχειρήσεων Φίλκεραμ Τζόνσον και ΒΙΟΜΕ, καθώς και του ομίλου ΕΝΚΛΩ, εξαντλεί η ηγεσία του υπουργείου Εργασίας, σύμφωνα με τη Ράνια Αντωνοπούλου.

Αυτό επισήμανε το γραφείο της αναπληρώτριας υπουργού Εργασίας, με αφορμή τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων της ΒΙΟΜΕ στο υπουργείο Εργασίας. Επίσης, τόνισε ότι η κυβέρνηση εξακολουθεί να υποστηρίζει πρωτοβουλίες, συμπεριλαμβανομένων και εκείνων των εργαζομένων για την επαναλειτουργία των εν λόγω επιχειρήσεων, μέσω βιώσιμων επιχειρηματικών σχεδίων.

Και ο σκύλος χορτάτος και η πίτα ολόκληρη δηλαδή. Μένει να δούμε πώς αυτό επιτυγχάνεται. Δεδομένου ότι ομάδα εργαζομένων π.χ. στην ΕΝΚΛΩ είναι υπέρ του πλειστηριασμού για να πληρωθεί δεδουλευμένα της, ενώ άλλη ομάδα κεφαλαιοποιεί τα δεδουλευμένα για να ανοίξει η επιχείρηση.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Εκτός λειτουργίας για ένα τριήμερο υπηρεσία του e-ΕΦΚΑ λόγω αναβάθμισης

Προσωρινή αναστολή ανακοίνωσε ο e-ΕΦΚΑ της ηλεκτρονικής υπηρεσίας «Ατομικός Λογαριασμός Ασφάλισης», στο πλαίσιο της μετάβασης σε νέο Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]