Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Αύριο Παρασκευή – Έκτακτη συνεδρίαση στη Νάουσα για τον χώρο του κέντρου φιλοξενίας προσφύγων

 Η αντίθεση του δήμου Νάουσας στην εγκατάσταση προσφύγων στις προτεινόμενες θέσεις του υπουργείου Εθνικής Άμυνας για το πρώην Σχοινοποιείο, το παλιό εργοστάσιο της Επισκοπής και τη θέση ‘Σκορπιός’ Μονοσπίτων θα εκφραστεί από την πλευρά του δημάρχου στην έκτακτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου που έχει οριστεί για αύριο Παρασκευή στις 9 το βράδυ. Αυτό ενημέρωσε το απόγευμα της Τρίτης ο δήμαρχος Νίκος Κουτσογιάννης τους κατοίκους των Μονοσπίτων σε λαϊκή συνέλευση. 

Άξιο αναφοράς το ότι στην υποδοχή του δημάρχου στον χώρο της λαϊκής συνέλευσης υπήρξε ένταση και φωνές εναντίον του, με αφορμή την πρόταση για κέντρο φιλοξενίας στον χώρο δίπλα στον ΣΜΑ, ωστόσο στην πορεία η κατάσταση εξομαλύνθηκε. Ο δήμαρχος τόνισε ότι δεδομένου πως κανένας από τους προτεινόμενους χώρους δεν είναι κατάλληλος για τη συγκεκριμένη χρήση, ο δήμος εμπλουτίζει την επιχειρηματολογία του με τις αντιδράσεις των τοπικών κοινωνιών και τα στοιχεία της αστυνομίας και της 3ης ΥΠΕ ότι δεν μπορούν να αντεπεξέλθουν στην εξυπηρέτηση τρίτου κέντρου φιλοξενίας προσφύγων στην Ημαθία.

 

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Το απόγευμα της Κυριακής, οι δράσεις του Family Festival, που αναβλήθηκαν λόγω της βροχής

Μετά την αναβολή, λόγω της βροχής, των απογευματινών δράσεων στο πάρκο των Αγίων Αναργύρων, στο πλαίσιο του 3ου Veria Family Festival, ανακοινώνεται ότι οι

Διαβάστε περισσότερα »

Veria Family Festival: Αναβάλλονται λόγω βροχής οι απογευματινές δράσεις στο πάρκο Αγίων Αναργύρων

Η δυνατή μπόρα που ξέσπασε και συνεχίζεται στη Βέροια, οδηγεί στην αναβολή των υπαίθριων απογευματινών εκδηλώσεων στο πάρκο των Αγίων

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]