Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ στην Αστυνομική Ακαδημία Βέροιας

Από τη Σχολή Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Ελληνικής Αστυνομίας Βόρειας Ελλάδος της Αστυνομικής Ακαδημίας, ανακοινώνεται, ότι το Σάββατο 25-06-2016 και ώρα 13:30 επισκέφτηκε τις εγκαταστάσεις της Σχολής στο Πανόραμα Βέροιας ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Τσουβάλας, συνοδευόμενος από το Γενικό Επιθεωρητή Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, Αντιστράτηγο Μιχαήλ Καραμαλάκη και το Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, Υποστράτηγο Νικόλαο Μπαντουβάκη.

Ο Διοικητής της Σχολής, Αστυνομικός Υποδιευθυντής Διονύσιος Κούγκας, υποδέχτηκε και καλωσόρισε τον κ. Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, τον ενημέρωσε εκτενώς για την εκπαιδευτική δραστηριότητα της Σχολής και τον προγραμματισμό των μετεκπαιδεύσεων και επιμορφώσεων του αστυνομικού προσωπικού.

Ο κ. Αρχηγός ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις της Σχολής και απηύθυνε χαιρετισμό στο προσωπικό, εκφράζοντας την ικανοποίηση του για το επίπεδο της υποδομής και την προσπάθεια που καταβάλλεται, με την αξιοποίηση του κεκτημένου της εκπαιδευτικής εμπειρίας και την υλοποίηση ολοκληρωμένων προγραμμάτων μετεκπαίδευσης και επιμόρφωσης.

Επιπλέον δήλωσε ότι οι συνθήκες που διαμορφώνουν σήμερα το ευρύτερο περιβάλλον ασφάλειας απαιτούν γνώση και εξειδίκευση και συνεπώς η διαρκής εκπαίδευση του προσωπικού αποτελεί δομικό στοιχείο για την Ελληνική Αστυνομία, ώστε να διατηρεί σε υψηλά επίπεδα την αποτελεσματικότητα της και την εμπιστοσύνη των πολιτών.

Κατά την διάρκεια της παραμονής του στην Σχολή, ο Διοικητής της Σχολής, Αστυνομικός Υποδιευθυντής Διονύσιος Κούγκας, προσέφερε στον κ. Αρχηγό, Αντιστράτηγο Κωνσταντίνο Τσουβάλα,  αναμνηστικό δώρο ως ενθύμιο της επίσκεψης του. 

 

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

ΠΑΝΤΑ ΒΡΕΧΕΙ

Γράφει ο Γιάννης Γεωργουδάκης, Εκπαιδευτικός Η ιστορία διδάσκει, πως δε χρειάζεται ιδιαίτερο ταλέντο για να αναδειχθεί κάποιος αριβίστας ή έστω

Διαβάστε περισσότερα »

Τάσος Μπαρτζώκας: Δίνεται λύση στην πληρωμή των ενισχύσεων σε αγροτεμάχια που είχαν αποκλειστεί λόγω ζητημάτων συγκυριότητας με το Δημόσιο

Από το Πολιτικό Γραφείο του Τάσου Μπαρτζώκα, γνωστοποιούνται τα εξής: «Με έκτακτη τροπολογία που κατατέθηκε και ψηφίζεται σήμερα στη Βουλή

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]