Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Φθινόπωρο η πρώτη δόση ανακλήσεων του πακέτου Χατζηγάκη. Εκτός υποχρεώσεων μόνο… όσοι απεβίωσαν!

Εν µέσω θέρους φτάνουν στους υπόχρεους επιστροφής του πακέτου Χατζηγάκη τα πρώτα ειδοποιητήρια. Οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν την επιστροφή να ξεκινά µε 12.000 αγρότες που έλαβαν ποσά άνω των 5.000 ευρώ, µε συμψηφισμό των απαιτήσεων από άμεσες ενισχύσεις του 2016.

 

Εν τω μεταξύ, όσο πλησιάζει ο καιρός ταυτοποίησης των υποχρεώσεων, εντείνονται οι αντιδράσεις από την πλευρά των παραγωγών, ενώ το όλο θέμα προσλαμβάνει και πολιτικές διαστάσεις µε βουλευτές και εκπροσώπους κομμάτων να ασκούν δριμεία κριτική για τον τρόπο χειρισμού του θέματος στη διαπραγμάτευση µε τις Βρυξέλλες.

 

Μέσα στο κλίμα αυτό, μόνον οι 47.811 που απεβίωσαν, γλίτωσαν την επιστροφή ποσών που έλαβαν το 2008-2009, ενώ παράλληλα, σύμφωνα µε όσα υποστηρίζει ο Βαγγέλης Αποστόλου, τα μπιλιετάκια αυτά, δεν θα μετακυλιστούν σε συγγενείς – κληρονόμους τους ή τους υπόλοιπους παραγωγούς.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Τ.Ε ΗΜΑΘΙΑΣ του ΚΚΕ: Αλληλεγγύη στους πληγέντες παραγωγούς και αίτημα άμεσων ενεργειών του ΕΛΓΑ

Από την Τομεακή Επιτροπή Ημαθίας του ΚΚΕ, ανακοινώνονται τα εξής: «Η νέα καταστροφική χαλαζόπτωση που έπληξε τα Ριζώματα, καταστρέφοντας το

Διαβάστε περισσότερα »

Καθορίστηκε το δίκτυο των αστικών και περιαστικών ΚΤΕΛ στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, με απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Μεταφορών, Γιώργου Κώτσηρα προχώρησε στον καθορισμό του δικτύου των δημόσιων

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]