Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Τηλέφωνο οδικών παραπόνων στην Π.Ε. Ημαθίας

Τη λειτουργία τηλεφωνικής γραμμής εξυπηρέτησης για την άμεση αποκατάσταση φθορών του οδικού δικτύου αρμοδιότητας της (επαρχιακό οδικό δίκτυο) ανακοίνωσε  για πρώτη φορά η Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας, στο πλαίσιο της προσπάθειας καλύτερης εξυπηρέτησης των πολιτών και της ασφαλέστερης οδική κυκλοφορίας.

 

 

Στο πλαίσιο αυτής της πρωτοβουλίας η Π.Ε. Ημαθίας καλεί τους πολίτες να ανακοινώνουν φθορές σε οδοστρώματα, φωτισμό και σήμανση, καθώς επίσης και προβλήματα ορατότητας από παρακείμενα φυτά, στα τηλέφωνα: 2331353631 και 2331353661, τις εργάσιμες μέρες και ώρες.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Σε εκδήλωση της Αλεξανδρούπολης ο πρόεδρος της ΑΝ.ΗΜΑ, καλεσμένος του Επιτρόπου ΕΕ, Απ. Τζιτζικώστα

Ο πρόεδρος της ΑΝ.ΗΜΑ. Α.Ε. κ. Θεόφιλος Τεληγιαννίδης, προσκεκλημένος του Επιτρόπου της Ευρωπαϊκής Ένωσης και πρώην Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ.

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]