Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Ιατρικός έλεγχος προσωπικού καθαριότητας στον δήμο Βέροιας

Τις επισκέψεις στις εγκαταστάσεις του Τμήματος Καθαριότητας – Ανακυκλώσιμων Υλικών ξεκίνησε ο γιατρός εργασίας του δήμου Βέροιας Σταύρος Γουσόπουλος, υπεύθυνος για τον ιατρικό έλεγχο των εργαζομένων, κάνοντας επαφές με τους υπευθύνους, προκειμένου να υποδείξει και να συμβουλεύσει για τα μέτρα που θα πρέπει να λαμβάνονται για τη σωματική – ψυχική υγεία των εργαζομένων και την πρόληψη ατυχημάτων.

 

 

Επίσης για την προστασία της υγείας των εργαζομένων στην καθαριότητα ξεκίνησε ο ιατρικός έλεγχος σε σχέση με τη θέση εργασίας τους και ο εμβολιασμός τους, ενώ για το επόμενο διάστημα προγραμματίστηκε η διενέργεια των απαιτούμενων ιατρικών εξετάσεων.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

«Η πρόληψη ξεκινά με μια μέτρηση»: Με επιτυχία η δράση για την υπέρταση στο Δημαρχείο Νάουσας

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 3 Ιουνίου 2026, στο Δημαρχείο Νάουσας, η δράση δωρεάν μετρήσεων αρτηριακής πίεσης για τους

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]