Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Παρουσιάστηκε το πρόγραμμα των μαθητών για την Κύπρο στο 9ο δημοτικό Βέροιας

Το μεσημέρι της Παρασκευής 10 Ιουνίου, στο 9ο Δημ. Σχ. Βέροιας έγινε η παρουσίαση του προγράμματος  «ΚΥΠΡΟΣ 1974-2015: Δεν ξεχνώ…, Διεκδικώ…, Δημιουργώ» από τους μαθητές της Ε΄ τάξης.  

Οι μαθητές μίλησαν για τους σκοπούς και τους στόχους του προγράμματος, για την ιστορία της Κύπρου και αναφέρθηκαν στην ζωή και τις δράσεις του Ευαγόρα Παλληκαρίδη. Τραγούδησαν «τα Ριάλια»,  χόρεψαν τους κυπριακούς χορούς  Σούστα, Ζεϊμπέκικο, Τηλλυρκώτισσα και μια χορογραφία του τραγουδιού «την Άνοιξη ποιος πρόδωσε».  

Επίσης παρουσιάστηκε το βραβευμένο βίντεο «Θα πάρω μιαν ανηφοριά» και βίντεο από την βράβευση στο Υπουργείο Παιδείας. 

Τέλος έγινε η απονομή των βραβείων στους μαθητές και στους εκπαιδευτικούς  Μπαμπίνα Έλενα, Αναστασίου Γεωργία, Σισμανίδου Ουρανία και Τσιάρα Γεώργιο.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Ο Sidarta έρχεται στην Αλεξάνδρεια για την μεγάλη συναυλία του Καλοκαιριού την Τρίτη 18 Αυγούστου

Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε! Την Τρίτη 18 Αυγούστου 2026, η Αλεξάνδρεια υποδέχεται έναν από τους πιο επιτυχημένους και επιδραστικούς καλλιτέχνες

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]