Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Τι έθεσαν οι δήμαρχοι της Ημαθίας στον κ. Κουρουμπλή: Χρηματοδότηση αποχετευτικών έργων, προσφυγικό και τροπολογία ΕΤΑ Α.Ε.

Οικονομικά ζητήματα της αυτοδιοίκησης και ειδικά θέματα των δήμων της Ημαθίας έθεσαν το πρωί του Σαββάτου στον υπουργό Εσωτερικών οι δήμαρχοι Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης, Αλεξάνδρειας Παναγιώτης Γκυρίνης, και ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Νάουσας Απόστολος Αποστόλου εκ μέρους του δημάρχου Νίκου Κουτσογιάννη.

Ο κ. Βοργιαζίδης έθεσε το ζήτημα της μη χρηματοδότησης αποχετευτικών έργων σε οικισμούς κάτω 2.000 κατοίκων, με τον δήμο Βέροιας να έχει έτοιμες μελέτες για έργα 45 εκατ. ευρώ που δυστυχώς δεν μπορούν να ενταχθούν στο ΕΣΠΑ.

Ο κ. Γκυρίνης εστίασε στην ακαταλληλότητα του κέντρου φιλοξενίας προσφύγων στην Αλεξάνδρεια το καλοκαίρι. «Ο χώρος είναι μικρός για 770 άτομα, με τη ζέστη οι σκηνές είναι θάλαμοι αερίων και με τα κουνούπια η ζωή των ανθρώπων αυτών είναι μαρτύριο» τόνισε.

Ο κ. Αποστόλου ζήτησε τη συνδρομή του υπουργείου στην τροπολογία της ΕΤΑ και των εργαζομένων, ώστε αφενός να μην υπάρξει κίνδυνος για τη δημοτική περιουσία και αφετέρου να προσληφθούν οι εργαζόμενοι στον δήμο.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Τ.Ε ΗΜΑΘΙΑΣ του ΚΚΕ: Αλληλεγγύη στους πληγέντες παραγωγούς και αίτημα άμεσων ενεργειών του ΕΛΓΑ

Από την Τομεακή Επιτροπή Ημαθίας του ΚΚΕ, ανακοινώνονται τα εξής: «Η νέα καταστροφική χαλαζόπτωση που έπληξε τα Ριζώματα, καταστρέφοντας το

Διαβάστε περισσότερα »

Καθορίστηκε το δίκτυο των αστικών και περιαστικών ΚΤΕΛ στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, με απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Μεταφορών, Γιώργου Κώτσηρα προχώρησε στον καθορισμό του δικτύου των δημόσιων

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]