Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Εκδήλωση για την ομαλή μετάβαση από το δημοτικό στο γυμνάσιο

Με πρωτοβουλία του Κέντρου Στήριξης Ρομά και Ευπαθών Ομάδων πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη εκδήλωση στους μαθητές της ΣΤ΄ Δημοτικού με θέμα: «Ομαλή μετάβαση από το Δημοτικό στο Γυμνάσιο». Η εκδήλωση αφορούσε το 2ο και το 6ο Δημοτικό σχολείο Αλεξάνδρειας και οι μαθητές παρακολούθησαν ενημερωτική παρουσίαση για το Γυμνάσιο και συμμετείχαν σε βιωματικό εργαστήρι.

Τη δράση υποστήριξε το Κέντρο Συμβουλευτικής και Προσανατολισμού Ημαθίας (ΚΕΣΥΠ)  με εκπρόσωπο την κ. Κυριακή Παντελίδου.

Ευχαριστούμε θερμά την κ. Παντελίδου, σύμβουλο επαγγελματικού προσανατολισμού του ΚΕΣΥΠ, τον κύριο Τσίουνη Στέφανο Διευθυντή του 6ου Δημοτικού και την κυρία Μουσαφίρη Κυριακή, Διευθύντρια του 2ου Δημοτικού σχολείου Αλεξάνδρειας.  

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Ο Sidarta έρχεται στην Αλεξάνδρεια για την μεγάλη συναυλία του Καλοκαιριού την Τρίτη 18 Αυγούστου

Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε! Την Τρίτη 18 Αυγούστου 2026, η Αλεξάνδρεια υποδέχεται έναν από τους πιο επιτυχημένους και επιδραστικούς καλλιτέχνες

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]