Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Παναγιώτης Γκυρίνης στο δημοτικό συμβούλιο: Ανακαλείται το ΦΕΚ κατάργησης του γυμνασίου Πλατέος. Την Τετάρτη τα νεότερα

Ανακαλεί το ΦΕΚ κατάργησης του Γυμνασίου Πλατέος το υπουργείο Παιδείας, σύμφωνα με δήλωση του δημάρχου Αλεξάνδρειας Παναγιώτη Γκυρίνη στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της Τρίτης. Ο δήμαρχος μετέφερε με κάθε επιφύλαξη την πληροφορία, νεότερα για την οποία θα υπάρχουν την Τετάρτη.

Αν φυσικά ισχύσει η πληροφορία του δημάρχου, το αποτέλεσμα θα είναι ότι την επόμενη σχολική χρονιά θα λειτουργήσει κανονικά και θα πάψει να τελεί υπό ομηρία το γυμνάσιο Πλατέος!

Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες θα ζητηθούν εκ νέου από τους τοπικούς φορείς προτάσεις για να εξασφαλιστεί η μακροπρόθεσμη βιωσιμότητα όλων των σχολικών μονάδων της Δ.Ε. Πλατέος, σε συνδυασμό με την ανακατανομή μαθητών που επιχειρεί να πραγματοποιήσει στην παρούσα κατάσταση η δημοτική αρχή.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Τ.Ε ΗΜΑΘΙΑΣ του ΚΚΕ: Αλληλεγγύη στους πληγέντες παραγωγούς και αίτημα άμεσων ενεργειών του ΕΛΓΑ

Από την Τομεακή Επιτροπή Ημαθίας του ΚΚΕ, ανακοινώνονται τα εξής: «Η νέα καταστροφική χαλαζόπτωση που έπληξε τα Ριζώματα, καταστρέφοντας το

Διαβάστε περισσότερα »

Καθορίστηκε το δίκτυο των αστικών και περιαστικών ΚΤΕΛ στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, με απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Μεταφορών, Γιώργου Κώτσηρα προχώρησε στον καθορισμό του δικτύου των δημόσιων

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]