Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Μέχρι τις 4 Ιουνίου οι δηλώσεις ζημιάς από την βροχόπτωση του Σαββάτου

Από το Υποκατάστημα Βέροιας του ΕΛΓΑ έγινε γνωστό ότι χορηγήθηκε προθεσμία υποβολής δηλώσεων ζημιάς για τις καλλιέργειες που ζημιώθηκαν από τη βροχόπτωση της  21-05-2016

Για το λόγο αυτό, οι καλλιεργητές που οι καλλιέργειές τους υπέστησαν ζημίες μπορούν, το αργότερο μέχρι το Σάββατο 04  ΙΟΥΝΙΟΥ 2016, να υποβάλλουν στον ανταποκριτή ΕΛΓΑ του Δήμου Νάουσας, δήλωση ζημιάς μαζί με τη Δήλωση Καλλιέργειας-Εκτροφής (Δ.Κ.Ε.) του ΕΛΓΑ. 

Τονίζεται ότι στη δήλωση ζημιάς θα πρέπει να αναγράφονται τα χαρτογραφικά υπόβαθρα των αγροτεμαχίων, ακόμη και αν αυτά δεν περιέχονται στη Δ.Κ.Ε.. Επίσης τα αγροτεμάχια αυτά πρέπει να δηλωθούν στη Δ.Κ.Ε. του έτους 2016.

Υπενθυμίζεται ότι εκπρόθεσμες δηλώσεις ζημιάς δεν θα γίνουν δεκτές.

Για οποιαδήποτε πληροφορία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στον  ανταποκριτή ΕΛΓΑ του Δήμου Νάουσας (τηλ. 2332350020)

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]