Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Προληπτική μαστογραφία σε 30 γυναίκες από το ΚΑΠΑ και ΠΕΔΥ Βέροιας

Το ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας σε συνεργασία με το ΠΕΔΥ –Μ.Υ. Βέροιας και συγκεκριμένα με το Ακτινολογικό Εργαστήριο της Μονάδας (Ιατρικό, Παραϊατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό) διοργανώνουν κοινή δράση με αφορμή τη Γιορτή της Μητέρας. Συγκεκριμένα το Σάββατο 14 Μαΐου θα διενεργηθεί προληπτικός απεικονιστικός έλεγχος (μαστογραφικός και υπερηχογραφικός) σε τριάντα γυναίκες σε εμμηνόπαυση, που ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικές  ομάδες (άπορες, ανασφάλιστες κ.ά.) από καταλόγους του Δημοτικού Ιατρείου Βέροιας.

Η δράση θα λάβει χώρα στο Ακτινολογικό Εργαστήριο του ΠΕΔΥ –Μ.Υ. Βέροιας, το οποίο θα λειτουργήσει από τις 8 το πρωί μέχρι το πέρας των εξετάσεων, μόνο για τα συγκεκριμένα περιστατικά.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Δήμος Αλεξάνδρειας: Κάλεσμα συμμετοχής πολιτιστικών συλλόγων στην 21η Γιορτή Πίτας το Σάββατο 24 Οκτωβρίου

Ο Δήμος Αλεξάνδρειας γνωστοποιεί ότι: «Μια εντελώς νέα, ανατρεπτική γαστρονομική και πολιτιστική εμπειρία σχεδιάζεται φέτος από τον Δήμο Αλεξάνδρειας. Η

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]