Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΗΜΑΘΙΑΣ «Οι Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ γιατί δεν ζητούν την εφαρμογή του άρθρου 71 του Ν.4235, που ψηφίστηκε με πρωτοβουλία Βεσυρόπουλου – Καρασμάνη, ότι ακαρπία και καρπόπτωση, καλύπτονται ασφαλιστικά από οποιαδήποτε

Οι Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, που είναι εξαφανισμένοι και δεν τολμούν να εμφανιστούν στην Ημαθία, αισθάνθηκαν την ανάγκη να εκδώσουν ανακοίνωση μαζί με το κομματικό τους όργανο, για να διαβεβαιώσουν τους αγρότες, ότι παρακολουθούν με πραγματικό ενδιαφέρον τα προβλήματα που προέκυψαν στις δενδροκαλλιέργειες.

Προφανώς, μόλις τελειώσουν με το δύσκολο έργο της παρακολούθησης, θα ψηφίσουν την Κυριακή το βράδυ την αύξηση και τον υπερδιπλασιασμό των ασφαλιστικών εισφορών των αγροτών.

Όλοι αυτοί που έχτισαν καριέρες πάνω στο λαϊκισμό, σκίζοντας μνημόνια στα λόγια αλλά φέρνοντας δύο νέα μνημόνια σε 15 μήνες, σε λίγο δεν θα μπορούν να βγουν ούτε έξω από το σπίτι τους.

Οι αγρότες έχουν μνήμη και κρίση.

Γνωρίζουν, ότι ο ΕΛΓΑ τους αποζημίωνε στο παρελθόν για τις καταστροφές από ακραία καιρικά φαινόμενα, κάτι που δεν συμβαίνει σήμερα.

Αν θέλουν οι Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να λειτουργούν ως εκπρόσωποι των πολιτών της Ημαθίας και όχι ως υπάλληλοι του κ. Τσίπρα, ας ζητήσουν από την κυβέρνηση τους την εφαρμογή του άρθρου 71 του Ν.4235 και της τροπολογίας που είχε ψηφιστεί με πρωτοβουλία των Βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας κ.κ. Βεσυρόπουλου και Καρασμάνη.

Σύμφωνα με τις διατάξεις του συγκεκριμένου άρθρου, προβλέπεται, ότι ακαρπία και καρπόπτωση, καλύπτονται ασφαλιστικά από οποιαδήποτε αιτία και αν προέρχονται.

Τόσο απλά είναι τα πράγματα.

Όσο για την ενόχληση που προκαλεί στο ΣΥΡΙΖΑ η κινητοποίηση ανθρώπων της αυτοδιοίκησης της Ημαθίας για τα προβλήματα των αγροτών, μάλλον θα πρέπει να συνειδητοποιήσουν, ότι υπάρχουν άνθρωποι που ενδιαφέρονται, πραγματικά, για τα προβλήματα των αγροτών.

Κυρίως υπάρχουν άνθρωποι που δεν κρύβονται από τους πολίτες.

Γιατί δεν είπαν ψέματα στους πολίτες, δεν έταξαν αυξήσεις, δέκατη τρίτη σύνταξη, κατάργηση του ΕΝΦΙΑ και πολλά άλλα.

ΝΟΔΕ ΗΜΑΘΙΑΣ

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Με επιτυχία ξεκίνησε στη Νάουσα το Μαθητικό Συνέδριο «Αριστοτέλης» με θέμα «Η Σχολή του Αριστοτέλη – Από τη Μίεζα στην Οικουμένη»

Με κεντρικό θέμα «Η Σχολή του Αριστοτέλη – Από τη Μίεζα στην Οικουμένη», ξεκίνησε με επιτυχία το μεσημέρι της Παρασκευής 8 Μαΐου

Διαβάστε περισσότερα »

Τάσος Μπαρτζώκας: 14 νέες θέσεις ιατρών για Βέροια και Νάουσα – Συνεχίζουμε σταθερά, με στόχο ένα ισχυρότερο δημόσιο σύστημα υγείας για όλους

Στο πλαίσιο της μεγάλης προκήρυξης 1.131 θέσεων ειδικευμένων ιατρών κλάδου Ε.Σ.Υ. για δημόσιες υγειονομικές δομές όλης της χώρας, που υπέγραψε

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]