Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Η αρχή του τέλους της αγροτικής οικονομίας; Ζεσταίνουν μηχανές για Αθήνα οι αγρότες

Τιμωρητικό και όχι μεταρρυθμιστικό χαρακτήρα φαίνεται να έχει τόσο το φορολογικό και πολύ περισσότερο το ασφαλιστικό για όσους παράγουν και δηλώνουν στοιχειώδη εισοδήματα, αφού για έναν μέσο αγρότη µε εισόδημα 20.000 ευρώ, (βασική ενίσχυση 5.000 ευρώ, ασφαλισμένο στην 3η κατηγορία του ΟΓΑ), η επιβάρυνση είναι στο 118%. Και αυτό το λένε οι αριθμοί.

Μάλιστα, δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι το 2016 θα αποδειχθεί η αρχή του τέλους της αγροτικής οικονομίας µε απρόβλεπτες συνέπειες για τη χώρα, καθώς µε τις επιβαρύνσεις από τα μέτρα ο λογαριασμός για τους αγρότες ξεπερνά κατά πολύ το 1 δισ. ευρώ.

Σε κάθε περίπτωση, οι αγρότες ετοιμάζονται για κινητοποιήσεις στην Αθήνα τις μέρες κατάθεσης των νομοσχεδίων στη Βουλή, με πολύ έντονη την παρουσία της Ημαθίας.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

ΛΒ´ Παύλεια | Με μεγάλη επιτυχία το χορωδιακό φεστιβάλ «ἐν χορδαῖς καί ὀργάνῳ» στη Βέροια

Οι εκδηλώσεις των «ΛΒ΄  Παυλείων» συνεχίστηκαν το απόγευμα της Τετάρτης, 24ης Ιουνίου, στο Παύλειο Πολιτιστικό Κέντρο στη Βέροια με το χορωδιακό

Διαβάστε περισσότερα »

Διανομή στους ωφελούμενους του Κοινωνικού Παντοπωλείου Αλεξάνδρειας στις 26 και 29 Ιουνίου

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής και Προστασίας της Υγείας του Δήμου Αλεξάνδρειας, θα πραγματοποιήσει τη μηνιαία διανομή τροφίμων,

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]