Σε μία από τις πολλές δράσεις του Βριληττός στο ξενοδοχείο Αιγές Μέλαθρον στην Βέροια πραγματοποιήθηκε διεθνές σεμινάριο παρουσία 90 διαιτητών- παρατηρητών και προπονητών.
Ομιλητής ήταν ο επικεφαλής της ευρωπαϊκής διαιτησίας Ντράγκαν Νατσέφσκι και το κύριο θέμα ήταν οι τροποποιήσεις στους κανονισμούς παιδιάς που θα εφαρμοστούν το καλοκαίρι στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.
Η αντιπρόεδρος του ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ Κατερίνα Ψωμιάδου εκ μέρους της οργανωτικής επιτροπής απένειμε τιμητική πλακέτα στον Ντράγκαν Νατσέφσκι για την παρουσία του στη Βέροια, ενώ του πρόσφερε ένα καλάθι με δημιουργίες της Μέριμνας Ατόμων Με Ειδικές Δεξιότητες.

Κλήρωση Γ’ Εθνικής: Όλο το πρόγραμμα των 10 ομίλων – Τα ματς Βέροιας και Νάουσας
Ολοκληρώθηκε η κλήρωση του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής για την αγωνιστική περίοδο 2026-2027, η οποία πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Athens Marriott







